Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 21,322
Çok fenadır aracımı yeni aldığımda plakayı bu silikonla yapıştırmışlar sökene kadar bildiğim tüm küfürleri ettimbu yapıştırıcının fiyatı yan sanayi hortumdan daha pahalıymış![]()

Çok fenadır aracımı yeni aldığımda plakayı bu silikonla yapıştırmışlar sökene kadar bildiğim tüm küfürleri ettimbu yapıştırıcının fiyatı yan sanayi hortumdan daha pahalıymış![]()
silikon biraz doldurur etrafını çok da iyi olur ama siyah olanı var, dediğim gibi yapıştırıcı olarak geçen herhangi bir silikon tüpteki malzeme de olur, dyson çok pahalıçok girmiyor ustam. birazda gevşek kalıyor zaten. dediğiniz gibi deneyeyim şansımı artık.
Hortum o plastik buruya 2cm kadar içine geçiyor. Daha fazla geçmiyor. Yinede silikon yapıştırma yapıştırabilir derseniz o ihtimal varsa yarın alayım yapayımsilikon biraz doldurur etrafını çok da iyi olur ama siyah olanı var, dediğim gibi yapıştırıcı olarak geçen herhangi bir silikon tüpteki malzeme de olur, dyson çok pahalı
Tam bunu diyecektimbu yapıştırıcının fiyatı yan sanayi hortumdan daha pahalıymış![]()
Yapıştırılabilir, dyson pahalı geldiyse hem de büyük, selsil markası da iyidir küçük tüp yapıştırıcıları var beyaz ama elektrik bandı kurtarır onu daHortum o plastik buruya 2cm kadar içine geçiyor. Daha fazla geçmiyor. Yinede silikon yapıştırma yapıştırabilir derseniz o ihtimal varsa yarın alayım yapayım
2cm sağlıklı şekilde tutmaz attığın görselde sanki daha fazla alır gibi duruyor biryere takılıyor olmasınHortum o plastik buruya 2cm kadar içine geçiyor. Daha fazla geçmiyor. Yinede silikon yapıştırma yapıştırabilir derseniz o ihtimal varsa yarın alayım yapayım
Ne yaptınız, bir iki fotoğraf ekleseydiniz de göreydikHortum o plastik buruya 2cm kadar içine geçiyor. Daha fazla geçmiyor. Yinede silikon yapıştırma yapıştırabilir derseniz o ihtimal varsa yarın alayım yapayım
Şöyle yaptımNe yaptınız, bir iki fotoğraf ekleseydiniz de göreydik