Çocukluğumundan beri tanıdığım telefonda düzenli görüştüğümüz artık ayrı şehirlerde oturduğumuz arkadaşım üst üste bir miktar borç istedi (toplam 44bin oldu) haftaya tarlayı satıyorum şu anda işim görülsün vereceğim dedi ama vermedi beni oyuna getirdi , tarlayı ya satmadı ya da sattı parayı işletip kullanıyor ya da başkalarına verdi, anlayacağınız hiçbirşey olmamış gibi pişkin davranıyor sordum ne zaman verirsin diye olunca veririm deyip geçiştiriyor. Ben ona bu parayı verirken yeni evimin eşya parası olarak ayırdığımı mutlaka geri almam gerektiğini eve mayısta taşınacağımı söyledim. Bunu bile bile isteyip benim elimi kolumu bağlaması beni sinir etti. Şu anda elimde 10 bin altı kaldı onunla da eşya alamam, üstelik kredi kartı borcumu sıfırlamadım.
Durumu başka yakınlarımla konuştum sen o parayı unut şansın varsa 5-6 ay sonra 3 - 4 bin verir daha da üstünü alamazsın dediler. Bugün hukuk bürosuna gittim durumu anlattım perşembe günü gelin icracı arkadaşlar gelecekler durumu detaylı değerlendirirler dediler. Parayı eft olarak borç yazarak gönderdim en son yaptığım eft'nin açıklamasına tüm eftler borç olarak verilmiştir yazdım. Üstelik telefonda ses kayıtları mevcut. Yasal süreci hemen mi başlatmalıyım yoksa bir süre daha 1-3 ay gibi beklemeli miyim ? Ben şu an kızgın olduğum için haftaya başlatma düşüncesindeyim. Resmen yalan söyleyip iyi niyetimi suistimal etti.
Durumu başka yakınlarımla konuştum sen o parayı unut şansın varsa 5-6 ay sonra 3 - 4 bin verir daha da üstünü alamazsın dediler. Bugün hukuk bürosuna gittim durumu anlattım perşembe günü gelin icracı arkadaşlar gelecekler durumu detaylı değerlendirirler dediler. Parayı eft olarak borç yazarak gönderdim en son yaptığım eft'nin açıklamasına tüm eftler borç olarak verilmiştir yazdım. Üstelik telefonda ses kayıtları mevcut. Yasal süreci hemen mi başlatmalıyım yoksa bir süre daha 1-3 ay gibi beklemeli miyim ? Ben şu an kızgın olduğum için haftaya başlatma düşüncesindeyim. Resmen yalan söyleyip iyi niyetimi suistimal etti.