E Çevrimdışı EmreAKSU Yeni Üye 5 Tem 2018 9 31 5 Tem 2018 #1 Arkadaşlar bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum, max. 150 tl fiyat olucak .
Çevrimdışı BlackSea Emektar 3 Eki 2017 1,937 32 5 Tem 2018 #2 benim önerim bu olur Sota başkan daha net bir öneri verir size bu sıralar bende arayıştayım. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
benim önerim bu olur Sota başkan daha net bir öneri verir size bu sıralar bende arayıştayım. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 19,762 5 Tem 2018 #3 Yıllardır Nokia Bh-503 Kullanıyorum 2 tane almistim Nasıl Meret Anlamadim Hala Pili Super Gidiyor Linkteki spigen ürünü alinabilir dolar kuru goz onunde tutarsak Alternatif olarak QCY QY12 modeline bakabilirsin 90tl spor yaparken kullanilabilinir suya dayanakli oldugu belirtilmis.
Yıllardır Nokia Bh-503 Kullanıyorum 2 tane almistim Nasıl Meret Anlamadim Hala Pili Super Gidiyor Linkteki spigen ürünü alinabilir dolar kuru goz onunde tutarsak Alternatif olarak QCY QY12 modeline bakabilirsin 90tl spor yaparken kullanilabilinir suya dayanakli oldugu belirtilmis.