clearidas' Alıntı:İki teker birini görmek güzel oluyor mevsimlik bisikletci sayılırım :heyo:
Sota' Alıntı:Genclık Zamanın Cok Fazla Kafayı Bozmustum Bısıklete
Inan Mesafe Ister 200mt Olusun Ister 20km Bısıkletten Ayrılamıyordum
Unıversıte Gıdınce Unuttuk Gıttık Yaklasık 12 Yıldır Bınmedım Dıyebılırım
Guzel Bır Hobı Tebrık Ederım... :
Bu işin masrafı bitmiyor valla ya :yuh:Umut Barış' Alıntı:Ben de bisikletçi sayılırım. Güzel havalar bisikletçisi ama. Sağlığım el vermiyor kışa. :
İnce teker bir bisiklet almayı hep istemişimdir fakat bütçe el vermedi maalesef.
Yoksa şehrimdeki bisiklet derneğinin turlarında ne canavarlar görüyoruz, eminim bir tofaş parası verilmiştir o yavruya. :
Salcano NG-650 29" V sahibiyim. Giriş seviye fakat ilk defa kaliteli donanımlı bir bisikletim oldu. :kıskıs:
Büyük tekere heves ettim ama yoruyor maalesef. :sırıtma2:
Anılar anılar. Bazılarının resmi olmasa da hatırlanması bile güzel.Ado' Alıntı:Heeey gidi beeee
Damlacık Lions kulübünün düzenlediği etkinlikle Karşıyaka Vapur iskelesi önünden Çeşmealtına gitmiş dönmüştük, 1992 yılında 18 vites fransız bir bisikletim vardı MOR :kıskıs:
İzmir altınyolda ellerimizi salmış ilerlerken resimlerimizi vs çekmişlerdi senin resimleri görünce anılarım canlandı valla Emre, ama arasam bulurmuyum o resmi bilmiyorum. Belkide atılmış gitmiştir yazık işte o nedenle anılar kıymetli hep benim için. Başarılarının devamı dileklerimle kardeşim :
mrsmrc' Alıntı:Bu işin masrafı bitmiyor valla ya :yuh:Umut Barış' Alıntı:Ben de bisikletçi sayılırım. Güzel havalar bisikletçisi ama. Sağlığım el vermiyor kışa. :
İnce teker bir bisiklet almayı hep istemişimdir fakat bütçe el vermedi maalesef.
Yoksa şehrimdeki bisiklet derneğinin turlarında ne canavarlar görüyoruz, eminim bir tofaş parası verilmiştir o yavruya. :
Salcano NG-650 29" V sahibiyim. Giriş seviye fakat ilk defa kaliteli donanımlı bir bisikletim oldu. :kıskıs:
Büyük tekere heves ettim ama yoruyor maalesef. :sırıtma2:
İyi ki Decathlon ve Aliexpress gibi yerler var da, biraz olsun azaltıyoruz maliyeti. :sırıtma2:
mrsmrc' Alıntı:Anılar anılar. Bazılarının resmi olmasa da hatırlanması bile güzel.Ado' Alıntı:Heeey gidi beeee
Damlacık Lions kulübünün düzenlediği etkinlikle Karşıyaka Vapur iskelesi önünden Çeşmealtına gitmiş dönmüştük, 1992 yılında 18 vites fransız bir bisikletim vardı MOR :kıskıs:
İzmir altınyolda ellerimizi salmış ilerlerken resimlerimizi vs çekmişlerdi senin resimleri görünce anılarım canlandı valla Emre, ama arasam bulurmuyum o resmi bilmiyorum. Belkide atılmış gitmiştir yazık işte o nedenle anılar kıymetli hep benim için. Başarılarının devamı dileklerimle kardeşim :
Bisiklet konusunda bir gün hayalim desteksiz bir yarışa katılmak. bkz. Transcontinental, Indian Pacific Wheel Race veya North Cape 4000.
Para ve bunlara hazırlanacak vakit olduktan sonra olur gider. Ya da bir egeli deyişiyle olu gide. :kıskıs:
Bir şeyde önyargı varsa tam tersi çıkar ya çoğu zaman, bu da öyle.Umut Barış' Alıntı:mrsmrc' Alıntı:Bu işin masrafı bitmiyor valla ya :yuh:
İyi ki Decathlon ve Aliexpress gibi yerler var da, biraz olsun azaltıyoruz maliyeti. :sırıtma2:
Valla ben Decathlon'a ön yargılıyım ama malları fena değil galiba. :sırıtma2: