Bir devrin sonu, Alexa kapanıyor ...

teraspy

TFC Team
Puan 113
Çözümler 5
teraspy
Web sitelerinin trafiğini ölçen ve listeler yapan alexa, bugün yayınladığı açıklama ile 1 Mayıs’ta verdiği hizmeti sonlandırıp kapanacağını açıkladı.

End of Service Notice​

Twenty five years ago we founded Alexa Internet. After more than two decades of helping you find, reach, and convert your digital audience, we will be retiring Alexa.com on May 1, 2022. Thank you for making us your go-to resource for content research, competitive analysis, keyword research, and so much more.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:
Yapma be hocam, webmasterlar'ın gözü yaşlı :uzgun
Yıllarca her web sitemde kullandığım araçtı kendileri.
Ben hiç inandırıcı bulmamıştım verilerini,hatta kendilerine eposta ile bildirmiştim bekozap için,"web sitemin değerini düşürüyorsunuz" diye :) Hiç üzülmedim doğrusu:ok

Ben hiç inandırıcı bulmamıştım verilerini,hatta kendilerine eposta ile bildirmiştim bekozap için,"web sitemin değerini düşürüyorsunuz" diye :) Hiç üzülmedim doğrusu:ok
Yanılma payı hep vardır hocam öyle düşünüyorum..

Yanılma payı hep vardır hocam öyle düşünüyorum..
Elbette vardır da bu yarı yarıyadan fazla olmaz,fazla ise o zaman bir şeyler vardır.Bunların sayesinde 10 tllik domain 100 tlye satıldı veya tersi oldu (fiyat temsilidir) :)

Evvel zaman Web sitesi yapardım, o zamanlardan tanırım. İyi bilirdim kendisini yazık olmuş. Birde Google pagerank vardı, hala varmı bilmiyorum. Deli gibi rank kasmaya çalışırdik ?

Evvel zaman Web sitesi yapardım, o zamanlardan tanırım. İyi bilirdim kendisini yazık olmuş. Birde Google pagerank vardı, hala varmı bilmiyorum. Deli gibi rank kasmaya çalışırdik ?
Zaten ben de o yıllar google ile kendisinin tespitlerinin fotosunu atmıştım eposta ile :)

Hayal mayal aklıma geliyor. Şu demek oluyor ki herşey geçici.

Bu islere ilk merak sardigim da alexada ust siralar hedefimiz olurdu. En cok tiklanan sayfa olmayi isterdik. Herkes gibi, hersey degisiyor.

Pro paketleri fahiş fiyatla satmaya çalışırsan
işte böyle patlarsın.
en son 250$ dı.

Geri
Üst Alt