Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Sİteye az önce kayıt oldum. Ve sizlere bir sorum olacak. Ben 06.12.2022 Yılınca bir yazılım şirketi ile anlaşıp bir sosyal medya aplikasyonu yazdırıyorum. Çok ciddi paralar dökmekle birlikte hala uygulamamın asıl amacı olan canlı tv olayını çözemedim. Projeyi 12 nisan 2023 de teslim edicekler. Projemde 10 adet kanal ile çalışıcam. Bunlar tv kanalları olucak ve en çok reyting alan kanallar olacak. Kanallarda hiç bir değişiklik yapılmayacak amblemleri reklamları yayın akışları neyse bizzat onu aplikasyonuma entegre edicem. Bu kanalları defalarca arayıp yasal olarak yayın almak istediğimi kendilerine bildirmeme rağmen kimse benimle irtibata geçmedi. Belediye başkanından bile yardım talebinde bulundum ama yine kanallara ulaşamıyorum. ( Kim napsın beni yani ben kimim ) doğal olarak haklılar. Projeden bahsedemiyorum arkadaşlar çünkü gizlilik sözleşmem var. Ama şu kadarını bilin ki proje gelirinin %25'lik bir kısmı LÖSEV ve SMA hastası çocuklara düzenli olarak bağış yapılacağı sözleşme maddelerimde yazıyor. Arkadaşlar daha net sormam gerekirse ben canlı tv yayınlarını API bağlantılarını yasal olarak kanallardan nasıl alabilirim. Alamassam eğer bu yayınları izinsiz gösterirsem ne gibi sorunlar ile karşılaşırım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.