Bir an "ölüyorum" sandım ...

barbarosso Çevrimdışı

barbarosso 

Aktif Üye
7 Eki 2017
354
Kuresel ve yerel tepetaklak olma ihtimalinin geçmişten daha muhtemel olduğu bu yillarda ;yaş aldığımız her yıl sağlığımızı korumanın önemi daha da artıyor.bizim dışımızda müdahale edip önünü alamayacağımız o kadar dertler varken mümkün mertebe elimizde olan sağlığı korumaya çalışmalıyız.bu vesile ile size de geçmiş olsun.Saglikli ömürler hepimize...

Serhat Altun Çevrimdışı

Serhat Altun 

Aktif Üye
11 Ara 2019
88
64
Emmi çok geçmiş olsun, doktora gitmek benim de alışkanlıklarımın dışında bu nedenle hanım dan ve çocuk lardan senin hesap sürekli fırça yiyorum, biz artık 20'li veya 30'lu yaşlarda değiliz dikkat et kendine. Allah sağlık sıhhat ve afiyetler versin

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,115
65
Hepinize tek tek teşekkür ederim 🥰
Emmi çok geçmiş olsun, doktora gitmek benim de alışkanlıklarımın dışında bu nedenle hanım dan ve çocuk lardan senin hesap sürekli fırça yiyorum, biz artık 20'li veya 30'lu yaşlarda değiliz dikkat et kendine. Allah sağlık sıhhat ve afiyetler versin
İlk hastane kaydımı yaptırmış oldum bu sayede hatta Dr. bana "sizin ilk kaydınız mı bu" diye şaşırması ,hanımın da "zorlamasam o da olmayacaktı " demesi ve benim de "maalesef hocam,kulağımdan tuttu getirdi" demem aslında süper bir muhabbete döndürdü konuyu ,yani her zamanki "alattin" moduma da girdim tabii :)

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,543
Hepinize iyi geceler diliyorum,öncelikle depremi yaşayan illerdeki herkese geçmiş olsun (bizimkiler dahil) dileklerimi iletiyorum.yaklaşık epeydir bir sıkıntı ile uğraştım, uzun uzun yazmıyorum ama zor geçti benim için,ardından o yetmiyormuş gibi 1.5 yıl önce düşüp ayağımı koltuğa vurunca 2 parmak kırılmış ama buz ağrı kesici falan derken güzelce kaynamış fakat son 3 ayda 2 kez ayak şişince artık 2.cisinde mecburen Dr. gittim,filmde kırıklar ortaya çıktı.yine çok uzun yazmayayım ama uzun yürümememi, ayakta uzun kalmamamı ve koltukta uzun oturmamı, otururken de buz tedavisine devam etmemi tavsiye etti ve kırıkların düzgün kaynadığını ve de benim kırıkları nasıl anlayamadığını karşılıklı gülüşerek birbirimize anlattık,yani Dr. sordu ben anlattım :)
Azar azar da olsa buralardayım yine, benden kurtuluş yok ,ona göre :) :ok
Geçmiş olsun.

Geri
Üst Alt