Bu mesajı görmemiş olayım,ama ne yazık ki gördüm

Ben bu güne kadar yaş haddine bakmadan bayramda dahi numarası olanları aradım, bana genelde "abi benim seni aramam lazımdı" demelerine , "aramanın yaşı yok,ben bakmam yaş olayına" demişimdir buna da bende her numarası olan şahittir,tabii
The_SreT dahil değildir maalesef çünkü bana "abi ben özel yerdeyim, cevap veremiyorum" demişti bir zamanlar. (çay içmeye yanına geleceğim demiştim o da "gelme" demişti kibarca

)
Mesela omega'nın dükkanına gittim, bana "abim seni keşke daha önce tanısaydım" demişti

Neyse bu arada sevgili
M
memoli1478 çok teşekkür ederim ,her hafta arayıp "alattin abi nasıl oldun" diye sordu,diğer sevgili mehmet' e de çok teşekkür ederim,"abim nasıl oldun" diye aradı.Bu arada sevgili
M
memoli1478 'in dediği "abi ayağını alkol ile bol bol ov" dediğini yaptım,Dr. bana " ne yaptınız "deyince, "buz koydum ve alkol ile ovdum" dedim ,o da " iyi yapmışınız" demişti

Tabii sevgili selim'i (
hosbulduk ) unutmayayım, Almanya'dan arayıp nasıl olduğumu sorması da benim için çok güzel bir şey ama benim kabahatim selimi arayamamak oldu (yarın arayacağım not yazdım kendime)
Yani telefon etmek ve hayırdır demek sadece 13 saniye, oturduğun yerde gözünü kapatıp öbür dünyaya gitmek ise 1 saniye,sonra "ah keşke" demek ise yıllar alıyor maalesef sevgili
Sota
Hadi uzatmayayım