Bimcell tarifelerini güncelledi(zam değil güncelleme)

3-4 aydir turk telekom faturalı hattimdan 20 gb bimcell tarifesine geçmiştim. Gerçekten 20 gb icin cok iyiydi. Zam yapacaksan bari 20 gb kalsin 50 lira yap neden kaldırıyorsun? Hem zam yapip hem de gramaj azaltan biskuvi firmalari gibi olmus, hic hosuma gitmedi.
 
Ben şuan Red30 kullanıyorum aylık 74 tl ödüyorum, şimdi bu pttcell de 25gb olan paket 55 tl miş, telsizle beraber 58 tl olur. Telekomda'da 20gb internet, 5gb her ay sil süpürden hediye, 5gb da sosyal medya da kullanmak için toplamda 30gb ediyor, ilk 3ay 55 sonraki 9 ay 65 tl. Pttcell daha avantajlı sanki.
 
Vodafone 12 gb 1000 dk ya 43 ödüyorum.Bimcell her bakışta uygun.Alternatifler çıktıkça fiyat anlamında faydalı oluyor. Ayrıca taahhüt derdi de yok.
 
Hadi zam yaptın yaptın paket içeriğini niye düşürüyorsun, bu da gramajı düşürürüp çifte zam yapan çakallar gibi
 
*120# YAPTIM sizin için. dün alınıyordu. bugün kapatılmışlar
Eyvallah hocam sağolasın, pttcell e geçerim ben de. Olaya şöyle bakarsak 750dk 20gb 42 tl di, pttcell de 1000 dk 25gb 55 tl. +5gb +250dk aradaki fark 13 tl kötü değil aslında.
 
Bana göre sorun bim'in daha çok kazanmak istemesi bu yüzden interneti 20 den 15 e çektiler. Bırakırım bimcell'i olur biter.
 
Pttcell'de yuksek internet yoktu siz 25 gb nasil aldiniz? Online islemlerden paket satın almaya bakıyorum, artik 20 gb olan gözükmüyor. Muhtemelen eski uyelere de yeni paketleri satacaklar. Cunku bir sozlesme yapmadik taahhüt yok.

5 yil once red tarifesi kullanıyordum interneti gerçekten cok kötü ve telefonun sarjini sömürüyor. Zaten google a vodafone sarj yazarsaniz yillardir çözülemeyen sorun oldugunu gorursunuz. Resmen şarji yari yariya dusuruyor. İnternet hizi ise cok dusuk sehir merkezinde 1 mbps gibi komik bir rakam sunuyordu, turk telekoma geçtim. Gece saatlerinde 100 mbps i bile geçiyor.
 
3-4 aydir turk telekom faturalı hattimdan 20 gb bimcell tarifesine geçmiştim. Gerçekten 20 gb icin cok iyiydi. Zam yapacaksan bari 20 gb kalsin 50 lira yap neden kaldırıyorsun? Hem zam yapip hem de gramaj azaltan biskuvi firmalari gibi olmus, hic hosuma gitmedi.
sadece bisküvide yapılıyor sanıyorsanız, öyle değil maalesef. peynirden, çikolataya her şeyde azalan gramaj, artan fiyat konseptini yediriyorlar artık.
 
Bir ara kullanmıştım çekim kalitesini beğenmedim. Şimdi kullandığım Tük Telekom paketi 19 lira ama zam gelecekmiş.
 
Geri
Üst Alt