The_SreT
TFC Team
- 18 Kas 2017
- 4,291
Ben şimdi yarın gitsem 20gb 42 tl ye geçebilir miyim ?Yeni satışlara
Ben şimdi yarın gitsem 20gb 42 tl ye geçebilir miyim ?Yeni satışlara
İlk yazıdaki linke bakınca listede 20Gb yok.Ben şimdi yarın gitsem 20gb 42 tl ye geçebilir miyim ?
Geçip hala eski tarifelerden alabilenler varmış diye duydum ama ne kadar doğrudur bilemem ?İlk yazıdaki linke bakınca listede 20Gb yok.
Yetkili biri ile görüşmenizde fayda var.Geçip hala eski tarifelerden alabilenler varmış diye duydum ama ne kadar doğrudur bilemem ?
*120# YAPTIM sizin için. dün alınıyordu. bugün kapatılmışlarBen şimdi yarın gitsem 20gb 42 tl ye geçebilir miyim ?
Eyvallah hocam sağolasın, pttcell e geçerim ben de. Olaya şöyle bakarsak 750dk 20gb 42 tl di, pttcell de 1000 dk 25gb 55 tl. +5gb +250dk aradaki fark 13 tl kötü değil aslında.*120# YAPTIM sizin için. dün alınıyordu. bugün kapatılmışlar
sadece bisküvide yapılıyor sanıyorsanız, öyle değil maalesef. peynirden, çikolataya her şeyde azalan gramaj, artan fiyat konseptini yediriyorlar artık.3-4 aydir turk telekom faturalı hattimdan 20 gb bimcell tarifesine geçmiştim. Gerçekten 20 gb icin cok iyiydi. Zam yapacaksan bari 20 gb kalsin 50 lira yap neden kaldırıyorsun? Hem zam yapip hem de gramaj azaltan biskuvi firmalari gibi olmus, hic hosuma gitmedi.