Bim Sole Ayçiçek Yağı Eksik Gram

Hasan3472 Çevrimdışı

Hasan3472 

Aktif Üye
30 Kas 2021
198
39
Geçen ay 20 kupon ile 5 litre 60 tl ye yakaladım iki tane almadım pişman oldum tabi. Artık bundan sonra saniyelik zamlar var. Modern kıtlık diyelim buna. Haksız yere var yemez yaptılar halkı.

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Geçen ay 20 kupon ile 5 litre 60 tl ye yakaladım iki tane almadım pişman oldum tabi. Artık bundan sonra saniyelik zamlar var. Modern kıtlık diyelim buna. Haksız yere var yemez yaptılar halkı.

Sürekli takip etmek gerekiyor indirim yakalamak için kötü tuvalet kağıdı çuvalla para olmuş

Pitbull Çevrimdışı

Pitbull 

Süper Üye
6 Tem 2020
1,124
44
Hepsiexpress ve trendyol 4 litre komili veya sırma yağ 40-45₺ idi geçenlerde stok kaldıysa alın. Tuvalet kağıdıda carrefoursada 32 adet çift katlı olanlar 37₺.

heamvivma Çevrimiçi

heamvivma 

Aktif Üye
21 May 2020
457
34
10.000 şube açması ile övünen, yumurta kolisinin yaninda araba lastiği satan bir firmadan başka bir şey beklenemezdi.

Yukarida hacim ölçüm mantığını öne sürmüş forumdaşlar, yapmayın arkadaslar...

Pardon bunlar muhafazakar bir firmaydı değil mi ?.

Fazla sözüm yok.
Yav ne alakası var muhafazakarlıkla arkadaş. Litre ile kilo hesabına bile itiraz ediyorsun artık ne diyeyim...

A Çevrimdışı

aykuttt 

Aktif Üye
14 Şub 2019
137
38
Yağın; suyun üzerinde yüzmesi, yoğunlukla alakalı. Yoğunluğu az olan maddeler aynı hacme sahip olsa da, yoğunluğu fazla olandan hafif olur. Zaten 5 kilogram gelseydi yağdan uzak durmanız gerekirdi. Başka bişey karıştırma ihtimali kesin olarak ortaya çıkacaktı :krotey

Geri
Üst Alt