Bim 17 Mayıs Keysmart 32" Uydu Alıcılı Led Tv

aktuelsok

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
aktuelsok
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
kampanyasında Keysmart 32" Uydu Alıcılı Led Televizyon var.
Cuma kampanyasında 1.099 TL fiyatla yer alan Keysmart Uydu Alıcılı Led Tv 400 HZ ve dahili HD uydu alıcısı, USB, HDMI girişi özellikleri var.
bim-17-mayis-2019c76c618ab0b54ac8.jpg

Kaynak:

Daha önce 40" modeli satılmıştı, altyapı aynı mıdır acaba?

@Ado

Mutfak için alınır mı?

Ürün hd ready bir ürün full hd değil, laptop'a bağladım görüntü çok iyi değil, yazılar gözü yoruyor, ürünün kullanma kılavuzunda Arçelik tesislerinde üretildiği yazıyor, awox ya da Sunny tesislerinde Arçelik için üretildiğini düşünmüyorum, mutfak ve küçük yerler için ideal bir tv, tv görüntüsünü beğendim.

Ürün hd ready bir ürün full hd değil, laptop'a bağladım görüntü çok iyi değil, yazılar gözü yoruyor, ürünün kullanma kılavuzunda Arçelik tesislerinde üretildiği yazıyor, awox ya da Sunny tesislerinde Arçelik için üretildiğini düşünmüyorum, mutfak ve küçük yerler için ideal bir tv, tv görüntüsünü beğendim.
O cihaz arçelik garantisi altında olmasına rağmen standart bir arçelik kalitesinde değil. Ha bu arada marka arçeliğin yan markalarından biri. Zaten arçelik markayı alırken tasarruf etmek için almıştı. Ucuz arçelik işte. Kaliteside normallerden düşük

Geri
Üst Alt