Bilinmeyen markadaki tv

K Çevrimdışı

Komando1

Yeni Üye
19 Ağu 2025
1
28
43SE43000U LED TV ile kalite ve eğlence arasındaki mükemmel dengeyi keşfedin. Android 9 işletim sistemine ve Full HD çözünürlüğe (1920x1080) sahip bu 43 inç Akıllı TV, kristal netliğinde görüntü ve favori uygulamalarınıza kolay erişim sağlar. Dahili Wi-Fi, dijital alıcı (DVB T2/C2/S2) ve zengin bağlantı noktaları (2 HDMI, 2 USB), çeşitli cihazlara ve içeriklere sorunsuz bağlantı sağlar. Dolby Audio ile üstün sesin keyfini çıkarın; TV'nin siyah ve zarif tasarımı her odaya şıklık katar. Düşük enerji tüketimi ve kullanışlı dijital kart okuyucu yuvasıyla bu LED TV, modern evler için mükemmel bir seçimdir.Başlıca özellikleri:Model: 43SE43000UTür: LEDİşletim sistemi: Android 9Tür: Akıllı TVEkran boyutu (inç) 43"Çözünürlük: 1920*1080 (FHD)Dahili WI-FIRenk: SiyahDijital Tuner: DVB T2/C2/S2HDMI Giriş Sayısı: 2USB Giriş Sayısı: 2Güç tüketimi 75 WSes: Dolby Audiodijital kart okuyucu yuvasıGüç kaynağı: AC: 100-240/ 50-60 HZ
bu cihaza uygun bi yazılım bulunurmu bula bilen olursa size zahmet dönermisiniz .
cihaz siyah çerçeve içerisinde şu uyarıyı veriyor
The Tv is out of service,please contact the vender \seller.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,220
65
Siyah yazıda "tv servis dışı,üretici/satıcı ile iletişim kurun demiş ,tv arkasında etiket de yok mu :alala Yani noname tv hiç duymadım doğrusu.

istanbul Çevrimdışı

istanbul

Süper Üye
7 Kas 2019
1,081

2 kumanda da iyiymiş.

Uzman arkadaşların yorumları beklemeniz .

Televizyonunuz içini açıp motherboard ( ana kart numarasını ) edinin buraya yazmanız .

İnternet araştırmalarım .

9632T8E Anakart TV hatası
Bu TV servis dışı, TV satıcısıyla iletişime geçin .

9632T8E Mother Board Tv error "This tv out of service contact tv seller"Problem Solved .

Bu sorun, 9632T8E anakartındaki Firmware (Fabrika Dosyası) bozulması veya Kilit Hatası nedeniyle oluşur. Yeni bir yazılım dosyası yüklemeniz gerekiyor ve bu yazılım ücretli.
Download the 9632T8E Original Firmware Fix File

Mainboard/Chassis Number : 6681M3C1
Anakart/Şasi Numarası: 6681M3C1
Dijitsu anakart yazılımı kullanılmış olabilir .

Web sitesi geç açılıyor .

masterc8af50722f2d1de5.png

Foto görüntüsü .

master.png

Geri
Üst Alt