- 23 Kas 2017
- 20,940
Bilgisayarımızın işlemci, ekran kartı gibi donanımlarının sıcaklığına; fanlarının devrine nasıl bakabiliriz onu gösterdim;
Teşekkür ederim, bekleriz.Güzel video Umut hocam başka bir fikrim var benimde daha fırsat bulup yapamadım , yapıcma paylaşırım diy kısmında
Videonun sesi az çıkıyor.Eline sağlık sevgili Umut.
Ses sorunu devam ediyor gibi :(
Salt olarak mikrofonunun sadece kendisini kullanıp denedin mi hiç kardeşim? (Programdan vs geçirmeden)
Yok, sadece ayarları düşürmüştüm.Eline sağlık sevgili Umut.
Salt olarak mikrofonunun sadece kendisini kullanıp denedin mi hiç kardeşim? (Programdan vs geçirmeden)
yorumu okuyunca videoda ses mi varmis dedim tv nin sesini actima anca fark ettimEline sağlık sevgili Umut.
mikrofon sesi cok az gercekten havalar isindigi zaman bu tarz programlar faydali olabilir pc cok isinirsa performansi düserYok, sadece ayarları düşürmüştüm.
Bir orta yolunu bulacağız bakalım.
E yuh ama, ayıp ya.2. yaptigin anlatimda programin ne ise yaradigini nasil kuracagini vs anlatmissin ama neden bilgisayarin sicakligini kontrol etmeliyiz anlatmamissin ( yada ben duyamadim )
kötü birsey demedim daha faydali olur diye dedimE yuh ama, ayıp ya.
Eline sağlık Umut Barış.
Videoda bahsettin mi emin değilim, ama Kaveri APU ve onunla benzer dönemde piyasaya sürülen Ryzen öncesi AMD işlemcilerde çekirdek ısısını görmek bu tip uygulamalarla mümkün değildi. (Ryzen'da durum nedir bilgim yok) Elli çeşit uygulama denemiş, en sonunda doğru değeri anakart üreticisinin (Gigabyte) sunduğu tuning programıyla almıştım.
20-25 derece aşağıda-yukarıda değerler çıkabiliyordu. Soğutucu almış ama bir süre değerleri kontrol edememiştim.
Rica ederim, yenileri gelecek.ses var gayet iyi yeterli bağıra bağıra anlatacak hali yok ses olmasada olur
program adı belli ne için kullanıldığıda belli paylaşım için teşekkürler,,