Windows hangi sürüm ve kaç bit?
anakart asus P5KPL-AM-SE
Windows hangi sürüm ve kaç bit?
anakart asus P5KPL-AM-SE
GALİBA ÖYLE BİRŞEYGeliştirmelere bakılırsa, büyük olasılıkla yonga Realtek.
win10 64 bitWindows hangi sürüm ve kaç bit?
birşey sormak istiyorum.bu programda sürücü güncellemeleri diye bölüm var.tıkladığımda bu sayfaya yönlendiriyor.oradan indirip kurayım mı ?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ikisini de indirip kurun önce inf i yükleyin sonra realtek olanı.
direk olarak realtek i yükleyebilirsiniz.ben bunu daha önce yüklemiştim ama bu sefer yüklerken resimdeki gibi hata çıktı
realteki kaldırdıktan sonra düzelmiş gibi gözüküyor.bu programın sorunumla ne alakası olabilir.çakışma falan mı oluyordu.zaten silme işlemınde bu kaldırıldı ben kendım denetım masasından kaldırmadım.ama tekrar yüklemem gerek.bu şekılde ses kötü çıkıyorZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu adresten bilgisayarınıza uygun 32 veya 64 bit driver'ı indirin derim.
Ses çipi Realtek değilse yüklenmeyecektir zaten.
Ama Windows High Definition Audio olarak tanıdıysa, o yüksek ihtimalle Realtek'dir.
B beyzabetül
realteki kaldırdıktan sonra düzelmiş gibi gözüküyor.bu programın sorunumla ne alakası olabilir.çakışma falan mı oluyordu.zaten silme işlemınde bu kaldırıldı ben kendım denetım masasından kaldırmadım.ama tekrar yüklemem gerek.bu şekılde ses kötü çıkıyor
üstte linki verilmişti oradan indirip kurdum.şuanlık sorun herhangi bir sorun gözükmüyor.yine sorun yaşarsam yazarımİşte, verdiğim linkte driver ile birlikte programı da var.
Site Realtek'in zaten bir sorun olmaz.
32bits Vista, Windows7, Windows8, Windows8.1, Windows10 Driver only (Executable file)
64bits Vista, Windows7, Windows8, Windows8.1, Windows10 Driver only (Executable file)
Bu ikisinden birini indireceksiniz, sisteminize göre.
Önceden doğrudan link veriyorlardı ama şimdi e-posta adresine link göndermeye başlamışlar.
Gelen linke tıklayıp, soruyu yanıtlayıp, indirme bitene kadar sekmeyi açık bırakmanız yeterli.
Dosyayı indirip kontrol ettim, içinde Realtek uygulaması mevcut.