Bilgisayardan Bluetooth Kullaklık Bağlantısı Kopuyor

Puan 28
Çözümler 1
Televizyon Teknisyeni
arkadaşlar merhaba benim sorum jbl 520bt var bende masaüstü bilgisayarıma bluetooth aparatı aldım taktım ama kullakığı bağladığımda şarkı açtığımda kullaklıktan power on diye ses gelip bağlantı kopuyor ne yapabilirim

Birden fazla cihazla eşleştiyse, kullanılmayanı kaldırın.

yine bağlantı gitti
Düşük gecikme gibi bir ayar varsa onu etkinleştirin.
Ya da Bluetooth'u kasanın ön tarafına falan takın.
Belli ki enterferanstan etkileniyor.

Ya da aygıt yöneticisinden aygıtın güç seçeneklerine bakın.

işe yaradı çok teşekkür ederim umut iyiki varsııınnnn:mutlu

yine bağlantı gitti

başka hiçbir cihazda bunu yapmıyor bir kasada yapıyor
masaüstü wifi bağlantısı ise mutlaka olur, 2.4 ghz ikisi de, pc kablolu ise ve bluetooth harici ise gene oluyor, aynı durumu yaşadım.

Televizyon Teknisyeni Kullandığınız Bluetooth dongle'ın kalitesi düşük olduğu için yapıyor bence. Daha kaliteli bir şey alın. Ben daha önce 2 adet ucuz yollu dongle denedim.
Sürekli kopma oluyordu. Daha sonra bir arkadaşım elindeki fazlalık cihazı verdi bana, TP Link marka. O günden bu yana sıfır kopma.

Televizyon Teknisyeni Kullandığınız Bluetooth dongle'ın kalitesi düşük olduğu için yapıyor bence. Daha kaliteli bir şey alın. Ben daha önce 2 adet ucuz yollu dongle denedim.
Sürekli kopma oluyordu. Daha sonra bir arkadaşım elindeki fazlalık cihazı verdi bana, TP Link marka. O günden bu yana sıfır kopma.
Ben film izlemek için BT kulaklık almıştım harbi çin malı , ama BT rx-tx usb cihazını ugreen aldım ,mükemmel bir şey ,sadece kulaklığın pili çabuk bitiyor ,onu da uyducu bir tanıdık ufak boylu lityum pil verdi(model nosunu unuttum:) ) ,iyice bozulunca onunla değiştireceğim pili :ok

Ben film izlemek için BT kulaklık almıştım harbi çin malı , ama BT rx-tx usb cihazını ugreen aldım ,mükemmel bir şey ,sadece kulaklığın pili çabuk bitiyor ,onu da uyducu bir tanıdık ufak boylu lityum pil verdi(model nosunu unuttum:) ) ,iyice bozulunca onunla değiştireceğim pili :ok
En güzeli ana kartta tümleşik olarak gelen veya direkt ana karta takılanlar. Dongle olarak kullanılanlar kaliteli bir marka olmazsa sıkıntı oluyor. Ugreen markasını severim, bende de USB çoğaltıcısı var 🙂

En güzeli ana kartta tümleşik olarak gelen veya direkt ana karta takılanlar. Dongle olarak kullanılanlar kaliteli bir marka olmazsa sıkıntı oluyor. Ugreen markasını severim, bende de USB çoğaltıcısı var 🙂
Aynen, kalitesiz dongle da bunu yapıyor. Driver sorunu da değilse, çözüm başka dongle kullanmak. Ugreen veya Asus denenebilir.

Konu sahibi izine çıkmış benim gibi :haha1

Geri
Üst Alt