Apollon07' Alıntı:
Hocam Benim Bilgisayarımda windows vista home premium 32 bit var google ve bildiğim kadarıyla çoğu programlar vistadan desteği çekti windows 7 home premium a geçmek istiyorum bunun için nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilmiyorum, çünkü tek korkum bilgisayarda bulunan resim müzik belgeler programların silinmesinden korkuyorum geçişte, bu konuda düşünceleriniz nedir bilgi alabilirmiyim bunu kendi kendime başarmam mümkünmü yoksa piyasada bulunan bilgisayarcılara yaptırmak akıllı bir çözüm mü olur teşekkürler
benim pc de kiorijinal yazılım Win7 lisanslı. Malum Micrsosoft altında mutlaka beklentisi olan bir kıyak yaptı ve ücretsiz win10 a taşıdı sistemi, en güzeli iste, sistem komple değişti ama tarayıcılarımdaki sık kullanılanlar dahil en ufak değişim yaşamadım hayatımd yaptığım en iyi işletim sistemi geçişi buydu.
Tabi bu geçiş olalı sanırım 2 yıla yakın oldu, dolayısı ile aslında benim laptop iyi bir format istiyor da, ben de sizin gibi ne yedeklemelerle ne de başka bir şeyle uğraşmak istemiyorum.
Bu anlamda ben de format atamak yerine bu kasılmaları ortadan kaldıracak iyi bir sistem temizleme programı ve ücretsiz stabil bir antivirüs yazılımı tavsiyesi alabilirim.
:
@Veli1990