P
PrimusInterPares
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Merhaba. Öncelikle foruma yeni üye oldum. Herkesin güzel zaman geçirmesini dilerim. Ben tv almak istiyorum ve bu konuda pek bir bilgim yok ancak araştırmalarım ve istedigim gibi bir kaç tv bulabildim. Sizlerden veya kullanan ya da bilgili arkadaşlardan yardımci olmanızı rica ediyorum. Va ve ips panel konusu çok kurcalıyor kafamı. Modellere gelirsek:
-Samsung 55NU8000 (bu va panel. Yani acı degisimlerinde ekranda değişmeler oluyor)
-LG 55SK8100 (bu 100hz tamam ama edge led yani arkadan aydinlatma)
-LG 55SK8500 (bu da 100 hz ancak bu tam arkadan aydinlatmali led galiba LG bu na full array gibi bir şey diyordu) güzel bir model ancak çok pahali
-LG 49SK8100 (bu model ise hem 50hz hemde edge led yani yanlardan aydinlatma)
-LG 55SK8500 ve LG 49SK8500 modelleri de güzel gibi ama fazla bir bilgiye ulaşamadım.
-SONY 55XF9005 kaliteli ve pahali ancak bu tv hakkında da fazla bilgiye ulaşamadım.
Sonuç olarak bu tvler hakkında yorumlarinizi ve arasından hangisini tavsiye ettiginizi sebelerinide söyleyerek yazarsaniz çok sevinirim. Ayrıca başka bir tv tavsiye edersenizde onlari da dinlemek isterim. Tv yi salonuma alacağım.. şimdiden teşekkür ederim.. ( Ado abi yorumlarini bekliyorum ?)
-Samsung 55NU8000 (bu va panel. Yani acı degisimlerinde ekranda değişmeler oluyor)
-LG 55SK8100 (bu 100hz tamam ama edge led yani arkadan aydinlatma)
-LG 55SK8500 (bu da 100 hz ancak bu tam arkadan aydinlatmali led galiba LG bu na full array gibi bir şey diyordu) güzel bir model ancak çok pahali
-LG 49SK8100 (bu model ise hem 50hz hemde edge led yani yanlardan aydinlatma)
-LG 55SK8500 ve LG 49SK8500 modelleri de güzel gibi ama fazla bir bilgiye ulaşamadım.
-SONY 55XF9005 kaliteli ve pahali ancak bu tv hakkında da fazla bilgiye ulaşamadım.
Sonuç olarak bu tvler hakkında yorumlarinizi ve arasından hangisini tavsiye ettiginizi sebelerinide söyleyerek yazarsaniz çok sevinirim. Ayrıca başka bir tv tavsiye edersenizde onlari da dinlemek isterim. Tv yi salonuma alacağım.. şimdiden teşekkür ederim.. ( Ado abi yorumlarini bekliyorum ?)