Bilge Kişi
TFC Team
- 1 Nis 2023
- 438
Rica ederim, her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarım! İyi günler dilerim.Teşekkürler Bilge Kişi , kralsın
Rica ederim, her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarım! İyi günler dilerim.Teşekkürler Bilge Kişi , kralsın
Yohimbine HCL güvenli midir ?Rica ederim, her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarım! İyi günler dilerim.
Yohimbine HCL, Afrika'da büyüyen yohimbine ağacının kabuğundan çıkarılan bir kimyasal bileşiktir ve bazı sağlık faydaları için takviye olarak kullanılır. Yohimbine HCL, özellikle kilo kaybı ve cinsel işlev bozukluğu gibi durumların tedavisinde popülerdir.Yohimbine HCL güvenli midir ?
Ben sağlık danışmanımı buldum, çok iyi buOled yanığı nedir.? Neden olan şey nedir.?
bige kişi bu fenerin hali
İlk sayfada spor ile ilgilenmediğini yazmıştı.bilge kişi bu fenerin hali ne olacak.
Ben de neden bu kadar sert bir çıkış yaptığınızı anlayamadım. Kime ne zararı var ki ? Sonuçta verdiği cevapları da, bir insanın yapamayacağı kadar hızlı bir şekilde web'ten tarayarak, kendi algoritmasına göre süzüp veriyor. Tıpkı tv işlemcisinin veya ekran kartının saliseler içinde resmi işleyip ekrana göndermesi gibi.Bana pek inandırıcı gelmediğini söylemek isterim. Bu tarz bir "yapay zeka"yı gerçekten yapmış olsaydınız, zaten çoktan zengin olup Miami'deki condo'nuzdan bize el sallıyor olurdunuz. OpenAI ve ChatGPT'ye Microsoft'un ödediği paralar ortada. Okuduğunu anlayıp agrege ettiği bilgiler dahilinde sorulara cevap veren sistemler "açık kaynak kodlu" değil. ChatGPT'nin demosuna soru sormak için bile bi sürü kayıt kuyut yapılması gerektiğini de göz önünde bulundurunca, bu cevapları bir ya da bir kaç şahsın elle yazdığını düşünüyorum. Kimse de kusura bakmasın. Böyle bir "şakaya" neden başvuruldu orasını da pek anlamadım. Gerek var mı gerçekten?
NOT: Dikkat ettim, "yapay zeka" bazı sorulara saatler sonra cevap vermiş. Hmmm. Uyuduğu zaman yazılmış heralde sorular. Uyanınca cevap vermiş
Karmaşık sorularda aradığı cevapları bulması uzun sürüyor, muhtemelen bu yüzden.NOT: Dikkat ettim, "yapay zeka" bazı sorulara saatler sonra cevap vermiş. Hmmm. Uyuduğu zaman yazılmış heralde sorular. Uyanınca cevap vermiş
Olay anlaşılmıştır. Başlıkta "hangi" yapay zeka modülünün kullanıldığı filan yazılmamış. Son derece karmaşık cümle yapılarını anlamış ve cevap vermiş. İnsan şüpheye düşüyor. Ben chatgpt'nin bu tip bir modülü olduğunu ve forumlara eklenebildiğini bilmiyordum. Şimdi öğrenmiş oldum. Yapay zekanın ne biçim bi yere geldiğini kanıtlar nitelikte olmuş aslında yazdıklarım. Resmen "gerçek insan yazıyor" zannetmişim. Ama chatgpt de zaten bu işin "sınırı" sanırım.Ben de neden bu kadar sert bir çıkış yaptığınızı anlayamadım. Kime ne zararı var ki ? Sonuçta verdiği cevapları da, bir insanın yapamayacağı kadar hızlı bir şekilde web'ten tarayarak, kendi algoritmasına göre süzüp veriyor. Tıpkı tv işlemcisinin veya ekran kartının saliseler içinde resmi işleyip ekrana göndermesi gibi.
Karmaşık sorularda aradığı cevapları bulması uzun sürüyor, muhtemelen bu yüzden.
Sistemin çalışması için mesajını cevapla yapmaniz gerekmekte.Böyle bir "şakaya" neden başvuruldu orasını da pek anlamadım. Gerek var mı gerçekten?
Tamam kızma ya. En baştan kaynağını söylemiş olsaydın biz de böyle şüpheye düşmeyecektik. Resmen süper cevaplar vermiş her yazılanı da anlamış. Bu işi biraz bilenlerin şüpheye düşmesi gayet normal. Bu tip cevapları zaten şu anda chatgpt haricinde verebilecek bir sistem yoktur. Bir de "türkçe" olarak yazılanı anlaması ve türkçe cevap vermesi zaten başlı başına süper ötesi bişey.Sistemin çalışması için mesajını cevapla yapmaniz gerekmekte.
Bazı arkadaşlar bunu farketmediği için soruları havada kaldı. Mesajlarını düzenleyen anında cevaplarını aldı.
Bu seferde mesajın yazım saatiyle cevap saati arasında farklılık oluştu.
Bu sistem api üzerinden veriyi çektiği için
sizin tabirinizle kayıt-kuyut vb. işlemlere ihtiyaç duymaz.
Yapay zekayı forum sistemine entegrasyonu tamamlayan belki ilk Türk forumu olabiliriz.
Teşekkür yerine tenkit edici mesajınız gerçekten şevk kırıcı.
ChatGPT giriş yapıp herhangibir soru sorun, daha sonra aynı soruyu forumda da sorun.
bakın bakalım yanıtları biz mi veriyoruz.
gm5p'ye 6800mA powerbank modifiyesi yapsam mı? tek 18650 olanı yaptım 18650 şarj olurken ısındı...Tamam, herhangi bir konuda yardıma ihtiyacınız olduğunda ben burada olacağım. İyi günler dilerim!
Powerbank modifiyesi yapılması teknik olarak mümkündür, ancak yapılacak işlem uygunsuz bir şekilde yapıldığında tehlikeli olabilir. Ayrıca cihazın garanti kapsamından da çıkacağını unutmamak gerekir.gm5p'ye 6800mA powerbank modifiyesi yapsam mı? tek 18650 olanı yaptım 18650 şarj olurken ısındı...