hemen deniyorum.teşekkür ederimSlm
Pc de java yuklu olsun.ps3 media server i pcye kurun.kurulumdan sonra istediginiz dosya yolunu ps3 media server e tabimlayip baslatin.
Tv den media tusu ile usb den film izler gibi izleyin.
Not:program 4k desteklemektedir.
Vestelde dlna genelde sorunlu.bende mb130. Ve mb95 var .Direkt olarak masaüstü görüntüsünü aktarmak istiyorsanız bilgisayarınızın ağ kartının Intel chipsetli olması ve Wi-Di özelliğini desteklemesi gerekiyor. Onun dışında fotoğraf, video gibi içerikleri aktarmak istiyorsanız arkadaşında dediği gibi DLNA kullanabilirsiniz.
yeri geldimi laptopdan film açıp o görüntüyü aktarmak istiyorum açıkcasıDirekt olarak masaüstü görüntüsünü aktarmak istiyorsanız bilgisayarınızın ağ kartının Intel chipsetli olması ve Wi-Di özelliğini desteklemesi gerekiyor. Onun dışında fotoğraf, video gibi içerikleri aktarmak istiyorsanız arkadaşında dediği gibi DLNA kullanabilirsiniz.
yukarda arkadasın yazdıgını denıyecem sımdıVestelde dlna genelde sorunlu.bende mb130. Ve mb95 var dlna genelde sorunlu.
hocam dediğinizi yaptım medya aygıtı olarak cihazı buldu, şimdi oğlum çizgi film iziliyor da devamını deneyemedimSlm
Pc de java yuklu olsun.ps3 media server i pcye kurun.kurulumdan sonra istediginiz dosya yolunu ps3 media server e tanimlayip baslatin.
Not:program 4k desteklemektedir.pc ve tv nin ayni agda oldigunu varsayiyorum.java izinlerine oay verin.yilardir sorunsuz kulaniyorum.
şimdi yaptım herşeyi ama sanırım bende olmadı C-D olarak gözüküyor sadece D bölümünde mesala filmlerim var resimlerim var onları bile açmadı.bende şöyle istiyorum olursa tamamen laptop görüntümü aktarmakSlm
Pc de java yuklu olsun.ps3 media server i pcye kurun.kurulumdan sonra istediginiz dosya yolunu ps3 media server e tanimlayip baslatin.
Not:program 4k desteklemektedir.pc ve tv nin ayni agda oldigunu varsayiyorum.java izinlerine oay verin.yilardir sorunsuz kulaniyorum.
Ben MB95 anakartlı televizyonumda telefondan Web Video Caster uygulaması ile websitelerindeki film ve dizileri DLNA ile yansıtıyorum bazı formatlarda sorun çıksa da farklı sitelerden deneyerek izleyebiliyorum.Vestelde dlna genelde sorunlu.bende mb130. Ve mb95 var .
SlmBen MB95 anakartlı televizyonumda telefondan Web Video Caster uygulaması ile websitelerindeki film ve dizileri DLNA ile yansıtıyorum bazı formatlarda sorun çıksa da farklı sitelerden deneyerek izleyebiliyorum.