Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
tarık uğur Gardaş nerelerdesin?
''Bıçkın yok'' dediler merak ettim ;)
yettim gari. efsane geri dönmüş hoşgeldin abitarık uğur Gardaş nerelerdesin?
Hoşbuldum bıçkınım, dün yine seni izledim tv deyettim gari. efsane geri dönmüş hoşgeldin abi
çok sakin geçti sıkıldım ben bayağı abi hatta keşke oturup izlemeseydim de spora gitseydim dedimHoşbuldum bıçkınım, dün yine seni izledim tv de
Vaaaay demek spora devamçok sakin geçti sıkıldım ben bayağı abi hatta keşke oturup izlemeseydim de spora gitseydim dedim
son ayım abi 15 günde 1 kere gidebilidim.işler yoğun olunca gidemiyorum.eve koşu bandı,ağırlık seti sipariş ettim onun yerine oradan devam ederim.Vaaaay demek spora devam
Entrika üstüne entrika be abi, bizim diziler maalesef tutarsızlık üzerine kurulu. İstisnai günler dışında ben FX ve FoxCrime kanallarında THE ORVİLLE - GOOD WİFE - SCROPİON - NCIS - CSI vs izliyorum, 40 dakikada bitiyor ve sadece 2 dakika reklam var. Konu başlar, dizi bittiğinde konu biter. Olay bu kardeşim.
Yoksa bizim dizilere bakarsak bu hayatın heyecanı meyecanı yok
son ayım abi 15 günde 1 kere gidebilidim.işler yoğun olunca gidemiyorum.eve koşu bandı,ağırlık seti sipariş ettim onun yerine oradan devam ederim.
Alışmışız abi biz bu duruma normal geliyor.)
öyle dağ bayıra can gurbanOlsun abi biz dağa bayıra vuruyoruz yürüyüşe, sen de koşu bandına yüklen bakalım
Geldiğinde birlikte de gideriz gardaş, Mütevazi bir köyden devşirme ilçe burası, her yer çam ormanı, dağ, bayır, Eşen çayı. 15km ileride Saklıkentöyle dağ bayıra can gurban
İnşallah abi.Biliyorsun niyetim var illa ki geleceğim oraya.Bi parça yakın olsak günübirlik gelirim iki gün önce sabah 5'de uyku tutmadı Çanakkale'ye gittim akşam geri döndüm Ado
Gençliğin son demleriEeee gençlik böyle bir şey işte ))
Oohoooo biz ölelim o zamanGençliğin son demleri