Beyaz Pantolonunu Senin...

A Çevrimdışı

aeronics 

Süper Üye
15 Kas 2020
645
46
Toplum olarak uygun sıfat bulamadığım bu insanlara sert tepkilerin verilmesi gerekiyor ki
birdaha ki sefere neyle karşılaşacağını bilmeli.
Sadece bu tiple değil bizim kendi halkımızın da durumu pek iyi değil bence. Ben bunu eğitime bağlıyorum. İş icabı çokça yurtdışına çıkıyorum. Otelde sabah kahvaltıya inerken asansörde kimi görsem günaydın diyorum çünkü onlar da bana diyor. İlk başlarda yadırgamıştım ama sonra kanıksadım.
İstanbul'da aynı binada oturduğunuz kişi ise sizinle göz göze gelmemek için kırk takla atıyor.
Kabalık aldı başını gitti zaten. Baştaki Kasımpaşa ağzıyla konuşursa altındaki seviyeyi daha da düşürmesi işten bile değildir. Çocuklar da sabahtan akşama buna maruz kalınca ne olmasını bekleriz ki?

eketen Çevrimdışı

eketen 

Süper Üye
26 Haz 2020
1,235
Pazar günü bir şeyler almak için ismi lazım değil büyük bir mağazaya gittik. Önde 8 yaşındaki kızım arkada ben reyonlar arasından gitmek istediğimiz yere doğru gidiyoruz. Reyon araları da öyle bir kişinin anca geçebileceği gibi dar felan değil. Rahat 3 kişinin yan yana yürüyebileceği kadar geniş.
Neyse karşıdan 30 yaşlarında Türkçe konuşmayan 2 tane tipini sevdiğim geliyor yan yana yürüyerek. Benim kız da olması gerektiği gibi sağdan yürüyor. Bu tipini sevdiklerimden bir tanesi gördüğü halde geldi benim kıza çarparak geçti. Bizimki biraz sendeler gibi oldu ama neyse ki düşmedi. Ben de adamın gözünün içine baka baka onu sendelettirecek kadar adama omuzumla dokunup (!?!) kızımı tuttum. Kızım yere düşseydi, o tipini sevdiğim de yere düşecekti.

Sabrınıza gerçekten hayran kaldım. Ben kendime böyle bir şey yapılsa güler geçerim de çocuğa, hele kız çocuğuna çarpıyorsa göre göre, suratını yerden toplardı. Burada düşüp düşmemesi önemli değil benim açımdan. Çocuk özeldir, değerlidir. Kutsal bir emanet. Kimse erkek de olsa dokunamaz. Ben arkadaşlarımın çocuklarına bile dokunmuyorum. Kimin içinden ne pislikler geçirdiği belli değil. Uzak duracak, haddini bilecek. Acayip bir sabır sınanmasından geçiyoruz.

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
46
Millet bence kafayı yedi... Pandemiden sonra bu vakalar daha da arttı. Akıllı medeni insan sayısı gitgide düşüyor.

Geri
Üst Alt