Beyaz Pantolonunu Senin...

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,762
yaşa,başa hiç bakmam herkes duracağı yeri bilecek.
karşı tarafı sürekli tahrik et, sonra ben yaşlıyım yemezler efendim.
Toplum olarak ekonomik,sosyal,kültürel anlamdan zor günlerden geçiyoruz.
Bir kıvılcım dahi nelere mal olacağının bilincinden olmak gerekir.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,009
Medya da özellikle yayınlıyor peş peşe bence ama tahammülsüzlüğün yükseldiği de bir gerçek.
Millet öfkesini birbirinden çıkartıyor en basit şeyde;

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Yaşlılığa giriş derslerini yeni almaya başlamış birisi olarak açık ve diyorum ki Bu ülkede her ..okun terörü olduğu gibi YAŞLI TERÖRÜ de var.
Başımıza ne geldiyse bunlardan geldi zaten..

A Çevrimdışı

Alperentoy

Süper Üye
12 Nis 2019
647
Edep, merhamet, haya, hoşgörü ... bir çok değeri taşımaz olmuşuz. Tam karşıtı benlik sevdasına kapılmış gidiyoruz. Benim gördüğüm toplum batının 30 yıl önceki haline dönüşmüş halde. Kişisel özgürlük her şeyin önüne çıkmış durumda. Bizlerin kültürel mirasımızın ellerimizden kaymakta olduğu aşikar, süreci tersine çevirmeye çalışılan adımlar atılmaya başlansa da terk ettiğimiz noktaya ne zaman varacağımız düşündürücü.
Sanat alanında bile aile kavramı üzerine yeni yeni çalışmalar yapılmaya başlanmakta. Halbuki aile çekirdek toplum, yaşadığımız toplum ise büyük ailemizdir.
Hocasının atından sıçrayan çamurlu kaftanın altında yatan yöneticiden miras kültürümüz de geldiğimiz nokta sabi bir yavrunun "Allah bile ona günah defterini açmamışken" üzerini kirlettiğinden yakınan bir şuur muhtacı olan biri.
Hanımefendinin yaptığı takdire şayan, umarım doğru hareketini tekrar etmekten vazgeçmez...

Son düzenleme:
eketen Çevrimdışı

eketen 

Süper Üye
26 Haz 2020
1,235
Yaşlı adamı hadi bir yere kadar tolere edersin de kıza saldıran tam evlere şenlik. İnsanın başına gelse, bunu adamdan sayıp üzerine yazarlar. Garip bir adalet sistemi var.

Fair Play Çevrimdışı

Fair Play 

Süper Üye
4 Şub 2021
567
Ambulansa kafa ... Kayış kopalı çok olmuş.

Eskiler böyle değişik hareketli birini görünce "Bela çağırıyon" derlerdi.

Ülkecek bir bela çağırıyoruz gibi.

Filmin sonu sakat sanki.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,013
Toplu taşıma araçlarında bir tane de olsa polis, bekçi vs yani güvenlik için bir yetkili bulundurulması lazım. Sürücüye de taşkınlık yapanı araçtan indirme yetkisi verilmeli

A Çevrimdışı

aeronics 

Süper Üye
15 Kas 2020
598
45
Pazar günü bir şeyler almak için ismi lazım değil büyük bir mağazaya gittik. Önde 8 yaşındaki kızım arkada ben reyonlar arasından gitmek istediğimiz yere doğru gidiyoruz. Reyon araları da öyle bir kişinin anca geçebileceği gibi dar felan değil. Rahat 3 kişinin yan yana yürüyebileceği kadar geniş.
Neyse karşıdan 30 yaşlarında Türkçe konuşmayan 2 tane tipini sevdiğim geliyor yan yana yürüyerek. Benim kız da olması gerektiği gibi sağdan yürüyor. Bu tipini sevdiklerimden bir tanesi gördüğü halde geldi benim kıza çarparak geçti. Bizimki biraz sendeler gibi oldu ama neyse ki düşmedi. Ben de adamın gözünün içine baka baka onu sendelettirecek kadar adama omuzumla dokunup (!?!) kızımı tuttum. Kızım yere düşseydi, o tipini sevdiğim de yere düşecekti.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,762
Pazar günü bir şeyler almak için ismi lazım değil büyük bir mağazaya gittik. Önde 8 yaşındaki kızım arkada ben reyonlar arasından gitmek istediğimiz yere doğru gidiyoruz. Reyon araları da öyle bir kişinin anca geçebileceği gibi dar felan değil. Rahat 3 kişinin yan yana yürüyebileceği kadar geniş.
Neyse karşıdan 30 yaşlarında Türkçe konuşmayan 2 tane tipini sevdiğim geliyor yan yana yürüyerek. Benim kız da olması gerektiği gibi sağdan yürüyor. Bu tipini sevdiklerimden bir tanesi gördüğü halde geldi benim kıza çarparak geçti. Bizimki biraz sendeler gibi oldu ama neyse ki düşmedi. Ben de adamın gözünün içine baka baka onu sendelettirecek kadar adama omuzumla dokunup (!?!) kızımı tuttum. Kızım yere düşseydi, o tipini sevdiğim de yere düşecekti.
Toplum olarak uygun sıfat bulamadığım bu insanlara sert tepkilerin verilmesi gerekiyor ki
birdaha ki sefere neyle karşılaşacağını bilmeli.

Geri
Üst Alt