Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,009
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Kadından karşılık yemesi zoruna giden bir müsveddenin sinir bozan görüntüleri.
Medya da özellikle yayınlıyor peş peşe bence ama tahammülsüzlüğün yükseldiği de bir gerçek.yaşa,başa hiç bakmam herkes duracağı yeri bilecek.
karşı tarafı sürekli tahrik et, sonra ben yaşlıyım yemezler efendim.
Toplum olarak ekonomik,sosyal,kültürel anlamdan zor günlerden geçiyoruz.
Bir kıvılcım dahi nelere mal olacağının bilincinden olmak gerekir.
Yaşlılığa giriş derslerini yeni almaya başlamış birisi olarak açık ve diyorum ki Bu ülkede her ..okun terörü olduğu gibi YAŞLI TERÖRÜ de var.yaşa,başa hiç bakmam herkes duracağı yeri bilecek.
karşı tarafı sürekli tahrik et, sonra ben yaşlıyım yemezler efendim.
Toplum olarak ekonomik,sosyal,kültürel anlamdan zor günlerden geçiyoruz.
Bir kıvılcım dahi nelere mal olacağının bilincinden olmak gerekir.
Toplum olarak uygun sıfat bulamadığım bu insanlara sert tepkilerin verilmesi gerekiyor kiPazar günü bir şeyler almak için ismi lazım değil büyük bir mağazaya gittik. Önde 8 yaşındaki kızım arkada ben reyonlar arasından gitmek istediğimiz yere doğru gidiyoruz. Reyon araları da öyle bir kişinin anca geçebileceği gibi dar felan değil. Rahat 3 kişinin yan yana yürüyebileceği kadar geniş.
Neyse karşıdan 30 yaşlarında Türkçe konuşmayan 2 tane tipini sevdiğim geliyor yan yana yürüyerek. Benim kız da olması gerektiği gibi sağdan yürüyor. Bu tipini sevdiklerimden bir tanesi gördüğü halde geldi benim kıza çarparak geçti. Bizimki biraz sendeler gibi oldu ama neyse ki düşmedi. Ben de adamın gözünün içine baka baka onu sendelettirecek kadar adama omuzumla dokunup (!?!) kızımı tuttum. Kızım yere düşseydi, o tipini sevdiğim de yere düşecekti.