K.Ko19
Yeni Üye
- 17 Eyl 2020
- 46
Öncelikle merhaba, evlenmeme son 2 ay gibi bir zaman kaldı ama beyaz eşyaları cok araştırmaya çalıştığımdan alamadım. Bende bir zamanlar Ankara'da beyaz eşya firmasında çalıştım az buçuk bilgim var ama beynim karma karışık oldu.
Normalde bu ürünleri almakta kararlıydım:
Çamaşır Makinası: Samsung WW10N644RBW
Buzdolabı: Samsung RT46K6000WW
Bulaşık: Profilo BM6421
Çamaşır Makinası kararımda ki sebep; bir zamanlar Samsung şubesinde çalıştım ve o üründen tek şikayet bile almıyordum. Ayrıca inverter motor(sessiz),10kg, eco bubble var, wifi var.
Ama 3 ay önce son anda karar değiştirdim ve Hoover 13 kg (Dwol413 ahc3)olan makinasını aldım. 13 kilo olması mükemmeldi ve fiyatı Samsung WW10N644RBW ye göre daha uygundu. Onunda anakartı 3.gün arıza verdi ve trendyol ile tekrar iade ettim. Param daha yeni iade edildi trendyoldan ve makina alacağım ama ne alacağım bilemez oldum.
Buzdolabı kararımda ki sebep; Çok büyük değil ama işimizi görür diyerek tercih ettik ve yine inverter motor diye Samsung olsun istedik.
Bulaşık Makinası kararımda ki sebep; Annem ortalama 3 yıldır kullanıyor ve çok memnun.
Dipnot: 3 Ay önce düşündüğüm çamaşır makinesi şuanda minimumda 650 tl fark almış durumda. Buzdolabı 500 tl, Bulaşık 200 tl artmış durumda.
Youtube'den Vestel Çamaşır Makinesi tanıtım videosu izler iken
Benim cidden acilinden tecrübeli abilerimden, kardeşlerimden yönlendirilmeye ihtiyacım var. Mantıklı bakamıyorum yanlış karar verip, alıp pişman olmaktan korkuyorum.
Saygılarımla.
Normalde bu ürünleri almakta kararlıydım:
Çamaşır Makinası: Samsung WW10N644RBW
Buzdolabı: Samsung RT46K6000WW
Bulaşık: Profilo BM6421
Çamaşır Makinası kararımda ki sebep; bir zamanlar Samsung şubesinde çalıştım ve o üründen tek şikayet bile almıyordum. Ayrıca inverter motor(sessiz),10kg, eco bubble var, wifi var.
Ama 3 ay önce son anda karar değiştirdim ve Hoover 13 kg (Dwol413 ahc3)olan makinasını aldım. 13 kilo olması mükemmeldi ve fiyatı Samsung WW10N644RBW ye göre daha uygundu. Onunda anakartı 3.gün arıza verdi ve trendyol ile tekrar iade ettim. Param daha yeni iade edildi trendyoldan ve makina alacağım ama ne alacağım bilemez oldum.
Buzdolabı kararımda ki sebep; Çok büyük değil ama işimizi görür diyerek tercih ettik ve yine inverter motor diye Samsung olsun istedik.
Bulaşık Makinası kararımda ki sebep; Annem ortalama 3 yıldır kullanıyor ve çok memnun.
Dipnot: 3 Ay önce düşündüğüm çamaşır makinesi şuanda minimumda 650 tl fark almış durumda. Buzdolabı 500 tl, Bulaşık 200 tl artmış durumda.
Youtube'den Vestel Çamaşır Makinesi tanıtım videosu izler iken
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
abiye denk geldim. Belki 20 videosunu izledim ve sonra keşfettim burayı. Benim cidden acilinden tecrübeli abilerimden, kardeşlerimden yönlendirilmeye ihtiyacım var. Mantıklı bakamıyorum yanlış karar verip, alıp pişman olmaktan korkuyorum.
Saygılarımla.