Besleme kartı modeli aynı ama barkod no farklı olan kart tvye takılırsa ne olur ?

M Çevrimdışı

Marmarisli

Yeni Üye
9 Kas 2024
8
39
Merhabalar, 17IPS72 besleme kartı ihtiyacım var. 55inç tv besleme kartı barkod no 23398738 ben bu barkodlu değilde başka bir 17ıps72 barkodu farklı 55 inç için olan bir besleme kartı taksam ne olur uyarmı yoksa denemeden bilemezmiyiz ?

M Çevrimdışı

Marmarisli

Yeni Üye
9 Kas 2024
8
39
Umut bey merhaba son kullanıcıyım tv backlight gelmiyor bir kaç parça denedim değiştim olmadı. Tamir fiyatları malum besleme kartı almak istiyorum eğer olmazsa ledleri değişeceğim. Çıkışlar uymadığına nasıl bakacağım elimde sadece 1 adet kart var diğerini internetten satın alacağım. Çok teşekkürler

M Çevrimdışı

Marmarisli

Yeni Üye
9 Kas 2024
8
39
6 şarlı şekilde şerit halde 19v laptop adaptörü ile test ettiğimde tüm ledler yanıyor 54 adet ledin hepsi yanıyor gayet canlı halde. Sota Sota

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,972
Umut bey merhaba son kullanıcıyım tv backlight gelmiyor bir kaç parça denedim değiştim olmadı. Tamir fiyatları malum besleme kartı almak istiyorum eğer olmazsa ledleri değişeceğim. Çıkışlar uymadığına nasıl bakacağım elimde sadece 1 adet kart var diğerini internetten satın alacağım. Çok teşekkürler
Satın alacaksanız aynı model- aynı revizyon kartı alın.
İnternette Vestel'in şemaları vardı.

Sizdeki kartın tam modeli nedir?
17 ips 72 ama hangi revizyon?
R3 mü R4 mü vs?

Geri
Üst Alt