Benzinli Otomatik Araç Tavsiyesi

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,409
Evet arkadaşlar, 350.000 TL bütçeye otomatik benzinli veya lpg araç tavsiyelerinizi bekliyorum.
Aklımda Opel, Hyundai var.
Bu fiyata bu KM araçlar alınabilir mi?
Corsa, Accent Era vs.

Sota Sota :fiskos

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,922
Manuel eyvallah fakat otomatik üzebilir. Şanzımanı revizyon görmüşse düşünülür onu da iyi test etmek gerek.

Rampada kaldırma, tekrarlayan dur kalk, ani-yavaş hızlanma, ani-yavaş durma testlerini yaparak Şanzımanın tepkisinin görmek lazım.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,168
65
Otomatik istiyorsan satıcının "ilk sahibi" olanını bulman lazım,bir de güvenilir olmalı tabii.

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
849
51
Otomatikten otomatiğe fark var, hangi otomatik?

Prekambriyen devrinden kalma tam otomatik? (en sorunsuzu, uzun ömürlüsü, akaryakıt düşmanı)

Robot? (sorunsuz ama kullanmasını bilmeyene saç baş yoldurur, ekonomide çift kavrama ile yarışır)

Cvt? (sorun çıkarırsa ocak söndürür ama en konforlusu, sonsuz fitez :sirit )

Çift kavrama (anca sıfır olursa alırım, ne marka olursa olsun km 6 rakamlılara gelince can yakması neredeyse garanti, ıslakları sorunsuz deniyor)

Gibi gibi

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,409
Otomatikten otomatiğe fark var, hangi otomatik?

Prekambriyen devrinden kalma tam otomatik? (en sorunsuzu, uzun ömürlüsü, akaryakıt düşmanı)

Robot? (sorunsuz ama kullanmasını bilmeyene saç baş yoldurur, ekonomide çift kavrama ile yarışır)

Cvt? (sorun çıkarırsa ocak söndürür ama en konforlusu, sonsuz fitez :sirit )

Çift kavrama (anca sıfır olursa alırım, ne marka olursa olsun km 6 rakamlılara gelince can yakması neredeyse garanti, ıslakları sorunsuz deniyor)

Gibi gibi
Şanzıman türüne kadar inmedik öyle söyleyeyim. :fiskos :sirit

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,168
65
Aklımdaki seçenek de bu. :sirit
Opel çok sorun çıkartır mı?
Bir de ağır hasar kayıtlı araçlar hakkında düşüncen nedir?
Ağır hasarlı alınır tabii, bakmak lazım,iyi bir tamircin olmalı özellikle otomatik şanzımancı tanıdığın olmalı,nerden oluşan hasar da önemli,kısacası iyi bir "işi bilen" olmalı,yoksa neden alınmasın ,bir de tamir edilmemiş "ağır hasar" da olabilir ki, kendin tamir ettir :)

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,922
Aklımdaki seçenek de bu. :sirit
Opel çok sorun çıkartır mı?
Bir de ağır hasar kayıtlı araçlar hakkında düşüncen nedir?
Şase, podye, direkler zarar görmediyse neden olmasin.
Gecen yegenime 2017 astra 1.6 cdti aynen bu şekilde araç aldık.
Tampon demir darbe aldığı için airbagler patmış çıkma orjinal göğüs ve airbagler takılmış
570.000tl aldık.

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
849
51
Şanzıman türüne kadar inmedik öyle söyleyeyim. :fiskos :sirit
Ya şimdi kullanımda fark oluyor. 4o yaşımı devirince ilk kez otomatik kullandım, ve işin komiği robotla başladım. Anlaşamayanı kanser eder. Sonra gabak çiçee gibi açıldım, tüm otomatik türleri geçti elimden. O yüzden yazmıştım o iletiyi. Hepsi birbirinden farklı, hepsinin kullanımı, konforu, ergonomisi başka başka. Şu an kapının önğnde bi 4 ileri (daihatsu sirion) bi de robot (lancia delta) var. Vooov, 2 arabası var demeyin sakın, ikisini toplasan bi egea parası etmiyor ama lancia rahatlık ve keyifte robot olmasına ramen, egeanın içinden geçer, sirion ise trafikde, park yeri bulmada, mahalle arasında dolanmada mükemmel seçim. Ama gönlüm cvt'de.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,409
Ya şimdi kullanımda fark oluyor. 4o yaşımı devirince ilk kez otomatik kullandım, ve işin komiği robotla başladım. Anlaşamayanı kanser eder. Sonra gabak çiçee gibi açıldım, tüm otomatik türleri geçti elimden. O yüzden yazmıştım o iletiyi. Hepsi birbirinden farklı, hepsinin kullanımı, konforu, ergonomisi başka başka. Şu an kapının önğnde bi 4 ileri (daihatsu sirion) bi de robot (lancia delta) var. Vooov, 2 arabası var demeyin sakın, ikisini toplasan bi egea parası etmiyor ama lancia rahatlık ve keyifte robot olmasına ramen, egeanın içinden geçer, sirion ise trafikde, park yeri bulmada, mahalle arasında dolanmada mükemmel seçim. Ama gönlüm cvt'de.
Bu i20'lerde de cvt olan seçenek var sanırım? CVVT
Honda'nın şanzımanından bahsediyorsunuz.

Niyeyse aklım Opel Astra 1.4 Turbo'da.
ZDF şanzıman mı var bunda? :alala

Geri
Üst Alt