muratala5361
Süper Üye
- 3 Şub 2019
- 1,906
- 22
Yaratmaz güncelleyinUSB içinde başka dosyalar var sıkıntı yaratır mı? Bir de güncelleyince sıkıntı düzelir mi?
Yaratmaz güncelleyinUSB içinde başka dosyalar var sıkıntı yaratır mı? Bir de güncelleyince sıkıntı düzelir mi?
"Yeni sürüm verisi yoktur" diyor.Yaratmaz güncelleyin
Usb den güncelleme dosyası atacaksınız tvnin içinden değil"Yeni sürüm verisi yoktur" diyor.
Tamam işte. Dosyayı indirdim, rardan çıkardım ve USB ye taşıdım. Onu da TV ye takıp ayarlardan "USB den güncelle" dememe rağmen bu hatayı veriyor.Usb den güncelleme dosyası atacaksınız tvnin içinden değil
Demek ki televizyonunuzda güncel sürüm yüklü. Fabrika ayarlarına dönmeyi denediniz mi?"Yeni sürüm verisi yoktur" diyor.
Usb den yükleme yaparken her halukarda yüklemesi gerek bir noktada hata varDemek ki televizyonunuzda güncel sürüm yüklü. Fabrika ayarlarına dönmeyi denediniz mi?
Murat,yazılım aynı olsa da(versiyon olarak) yükleme yaparmı tvUsb den yükleme yaparken her halukarda yüklemesi gerek bir noktada hata var
Usb den alıyor ama kendisi internetten yapmıyor alo abiMurat,yazılım aynı olsa da(versiyon olarak) yükleme yaparmı tv