Beko TV topladıktan sonra görüntü bozuldu

alitoprax

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
alitoprax
Merhabalar . Ekran mavimsi gösteriyordu ben de LED bar dan mi diye merak edip içini actip . LED bar arizasiliymis sonra geri topladım TV yi ancak topladıktan sonra görüntü başka bir hale büründü . Sorun neyle alakalı olabilir , panele zarar mı verdim acaba yada polarizer katmanın birini ters taktığımdan şüpheliyim ondan olabilir mi ?

IMG_20220118_225114.jpg
IMG_20220118_225106.jpg
IMG_20220118_225051.jpg

Anakart ile panel arasındaki lvds kablosu tam takılmamış kabloyu söküp geri takın.

Çözüm
Anakart ile panel arasındaki lvds kablosu tam takılmamış kabloyu söküp geri takın.
Çok teşekkür ederim hocam dediğiniz gibiymiş , içim içimi yedi bozduk diye . Bir de LED barları değiştireceğim de kaliteli Led bar nerden alabilirim 1 yılda bozulmasını istemiyorum tekrardan , iyi akşamlar

Yalnız bunu keşke takılıp çıkarılır bir şey yapsalarmış alevli radyo kanalları çok güzel gözükürmüş böyle :deli1

Çok teşekkür ederim hocam dediğiniz gibiymiş , içim içimi yedi bozduk diye . Bir de LED barları değiştireceğim de kaliteli Led bar nerden alabilirim 1 yılda bozulmasını istemiyorum tekrardan , iyi akşamlar
Rica ederim. Öneri içeren konulara pek bir şey yazmıyorum iyi derim bakarsın hemen arızalanır kötü derim ömürlük olur. Bu nedenle pek öneride bulunmuyorum.

Adem Helvacıya sor, sanırım Yukon diye bir markayı tavsiye ediyordu, geçen philips android tv ye ankaradan gelen o markanın led barlarını taktı, birisi uymadı yenisini taktı filan videosu vardı forumda izlersiniz, kaliteli bir ürüne benziyordu.

Adem Helvacıya sor, sanırım Yukon diye bir markayı tavsiye ediyordu, geçen philips android tv ye ankaradan gelen o markanın led barlarını taktı, birisi uymadı yenisini taktı filan videosu vardı forumda izlersiniz, kaliteli bir ürüne benziyordu.
Weko diye bir markanın LED barını satın aldım

bravo, temiz işçilik olmuş, gayet güzel çalışıyor, güle güle kullanın, elektrik girişine akım korumalı priz takıyor musunuz? ledlerin voltaj dalgalanmalarına karşı etkilenmemesi için?

bravo, temiz işçilik olmuş, gayet güzel çalışıyor, güle güle kullanın, elektrik girişine akım korumalı priz takıyor musunuz? ledlerin voltaj dalgalanmalarına karşı etkilenmemesi için?
Teşekkürler ilk kez TV açıp LED degisimi yaptım , bu arada akım korumalı kullanmıyor um, aslında takmak lazım yarın en iyisi bir tane alayım , teşekkürler

Geri
Üst Alt