BEKO KLİMA

S Çevrimdışı

serhat1299

Yeni Üye
25 Nis 2022
7
48
Saygıdeğer forum sakinleri;
klima alma arefesindeyim. kayınço aşağıdaki modeli aldı. bende almak istiyorum. bu klima modeli ile ilgili yorum ve tavsiyeniz ne olur?

31525 S Inverter Klima 15.000 Btu/h (Sadece Soğutma) Split Klima
Split Klima

S Çevrimdışı

sorunadam 

Aktif Üye
1 May 2023
156
43
en ucuz fiyat 25.000 TL görünüyor. sadece soğutma yapan ve ısıtma fonksiyonu olmayan bir ürün için çok pahalı. kaira, airfel vb. 12.000btu luk bir ürün daha tercih edilebilir.

S Çevrimdışı

serhat1299

Yeni Üye
25 Nis 2022
7
48
bana fiyat makul gibi gelmişti. tekrardan araştırayım. 15 likten aşağısını almak istemiyorum. verim alamayabilirim. 22 mt2 salon var. onunla birlikte holü de soğutsun yeter diye düşünüyorum.

S Çevrimdışı

serhat1299

Yeni Üye
25 Nis 2022
7
48
bir konuda bilginize ihtiyacım var.
montaj esnasında boru kullanılıyor mu? kullanılıyorsa alüminyum mu, bakır mı olması gerekiyor? servise sorduğuma montaj esnasında alüminyum boru kullandıklarını belirttiler.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,744
bana fiyat makul gibi gelmişti. tekrardan araştırayım. 15 likten aşağısını almak istemiyorum. verim alamayabilirim. 22 mt2 salon var. onunla birlikte holü de soğutsun yeter diye düşünüyorum.
Seçtiğiniz modelde ısıtma fonksiyonu bulunmuyor alırken 2 kere düşünün

Arçelik-Beko LG aynı üretim bandında üretiliyor bilinen kronik sorunu yok.
Malzeme kalitesi tatminkar yazılımsal olarak başarılı

22m² hacmi normal şartlar 12lik rahatlıkla soğutur hatta doğrudan holü görürse orayı da rahatlatır.

Montaj kiti 4mt kadar ücretsizdir. Kullanılan boru tipi alüminyumdur.

S Çevrimdışı

serhat1299

Yeni Üye
25 Nis 2022
7
48
Seçtiğiniz modelde ısıtma fonksiyonu bulunmuyor alırken 2 kere düşünün

Arçelik-Beko LG aynı üretim bandında üretiliyor bilinen kronik sorunu yok.
Malzeme kalitesi tatminkar yazılımsal olarak başarılı

22m² hacmi normal şartlar 12lik rahatlıkla soğutur hatta doğrudan holü görürse orayı da rahatlatır.

Montaj kiti 4mt kadar ücretsizdir. Kullanılan boru tipi alüminyumdur.
sota, alüminyum borunun bakır boruya göre ne gibi bir sıkıntısı var? benim ev güneş gören en son kat. bu nedenle ısıtma gereği duymuyorum.
buna rağmen senin önerebileceğin bir marka ve model var ise paylaşırsan sevinirim. bütçe 25-35 arası.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,744
sota, alüminyum borunun bakır boruya göre ne gibi bir sıkıntısı var? benim ev güneş gören en son kat. bu nedenle ısıtma gereği duymuyorum.
buna rağmen senin önerebileceğin bir marka ve model var ise paylaşırsan sevinirim. bütçe 25-35 arası.
Alüminyumun dayanımı, ısı transferi daha iyidir. Kaliteli bakır borular tekrar kullanım imkanı sunar. Hangi şehirdesin.

Geri
Üst Alt