Beko B48-LB-6436

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alcatraz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alcatraz

Aktif Üye
Puan 18
Çözümler 0
alcatraz
Merhaba arkadaşlar, Beko smart led tv’nin anakart işlemcisi bozuk olduğu için anakartını değiştirdim. Ancak değiştirdiğim anakart LVDS uymuyor. Çözüm öneriniz var mı? Teşekkürler.
@fikoloji
23FE9BD4-C236-460B-930C-4EA38B5CFC43.jpg

Son düzenleme:
Orjinal uyumlu kart takmalisiniz.

menü görüntü ayarları üzerinde 9301 tuşlayın açılan sayfada panel configüretion üzerinde 2356 tuşlayın açılan sayfada gamma üzerinde ok yada sağ sol oklarını tuşlayıp deneyin eskilerde bu şekilde düzeliyordu

menü görüntü ayarları üzerinde 9301 tuşlayın açılan sayfada panel configüretion üzerinde 2356 tuşlayın açılan sayfada gamma üzerinde ok yada sağ sol oklarını tuşlayıp deneyin eskilerde bu şekilde düzeliyordu
lvds uymuyor dedi abi, ben soket tam oturmuyor olarak algılıyorum.

beko ve sunny lerde bu özellik var düzeliyor fakat bizim vestel koymuyor panel yazılımıyla uğraştırıyor.ekran ters olsa bile servis menüden mirror da düzeliyor

beko ve sunny lerde bu özellik var düzeliyor fakat bizim vestel koymuyor panel yazılımıyla uğraştırıyor.ekran ters olsa bile servis menüden mirror da düzeliyor
anladım abi biliyorum onu

bununla uğraştığım için değerli cevaplarınıza dönüş yapamadım. @TEKNOWEST ‘in dediği gibi servis menüden düzeldi. Çok teşekkür ederim hepinize.

Geri
Üst Alt