Beko B43L 8740 5B TV kablolu / kablosuz internete bağlanmama problemi

esackes

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
esackes
Merhaba, bu tv birden internete bağlanmayı kesti ve artık bağlanmıyor. Kablolu kablosuz fark etmiyor, resimdeki gibi başarısız diyor. Fabrika ayarlarına getirmiş olmamıza rağmen düzelmedi. İp adresi alıyor fakat internete çıkamıyor. Yardımcı olabilecek var mı?

IMG-2806-Ozel6e1ac2fe53a1e4fc.jpg

f9a5bf24-11b5-4b8b-adcd-8375339c6a804c9c3686691e3ed9.jpg

Kendi telefonunuzu modem olarak yapıp denediniz mi ?

Bekonun kendi sitesinde güncellemeleri oluyor onu denedin mi ?
1 adet güncelleme var, onu fat32 formatlanmış usb'ye söylendiği şekilde koydum, tv'ye takınca "usb takıldı" ibaresi almama rağmen güncelleme ekranında "usb yok" uyarısı veriyor. Sonuç olarak geçen yıl çıkmış olan güncellemesini yapamadım.

Televizyon DNS adresi alamamış o yüzden internete bağlanamıyor. DNS adresini manuel olarak 8.8.8.8 olacak şekilde ayarlayabilirsiniz.

Ekran görüntüsündeki 4 ayardaki adresler doğru şekilde ayarlanmışsa sorun tv'de değil modeminizdedir diye düşünüyorum.
modeme bağlı diğer cihazlar internete olağan giriyor. TV'yi telefonumun internetine bağladım sonuç değişmedi aynı hatayı verdi.

1 adet güncelleme var, onu fat32 formatlanmış usb'ye söylendiği şekilde koydum, tv'ye takınca "usb takıldı" ibaresi almama rağmen güncelleme ekranında "usb yok" uyarısı veriyor. Sonuç olarak geçen yıl çıkmış olan güncellemesini yapamadım.
Onlar kapalı iken güncelleniyordu talimatlara uydunuz mu

Onlar kapalı iken güncelleniyordu talimatlara uydunuz mu
ürün hakkında menüsünde yazılım güncelleme seçeneği var, oradan otg / internet / usb seçenekleri var, oradan seçerek ilerlemeye çalıştım, kapalı güncellendiğini bilmiyorum, yazılım güncelleme sayfasındaki talimat dosyası da ne yazık ki açılmıyor / indirilemiyor.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

İP çakışması yada dns tam hatırlayamadım şimdi. bu hatayı bolca gördüm zamanında. ip elle vermeyi deneyin düzelebilir. nasıl düzeltiyordum ben bunu hatırlarsam yazarım

Geri
Üst Alt