BEKO 983629 EB BUZDOLABI YIYECEKLERI BOZUYOR

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,691
😀 😀

model ısmı su sekılde RT53DG7A14WWTR gozu kapalı alıyoruz o zaman
RT-RS serisi sorun çıkarmaz.
Yaptığım gözlemde
Genellikle üzerinden gelen defrost ısıtıcısı 3-4 yılında patlıyor. (değişimi basit)
Garantiden yeni takılan ısıtıcıya hiçbir şey olmuyor.
Garanti uzattırmayı unutma.

P Çevrimdışı

Pascall35 

Aktif Üye
3 Haz 2020
193
44
RT-RS serisi sorun çıkarmaz.
Yaptığım gözlemde
Genellikle üzerinden gelen defrost ısıtıcısı 3-4 yılında patlıyor. (değişimi basit)
Garantiden yeni takılan ısıtıcıya hiçbir şey olmuyor.
Garanti uzattırmayı unutma.
Bugun hanımla dolap almaya gittik ,hanım ustten donduruculu istiyordu boyu kisa diye kombi dolap aklında hic yoktu Samsung marka alacaktik bayide canlı olarak gorduk samsungu guzel dolap ,lg bosch siemens ve beko bayileride vardı hepsini gezdik hanıma ne olduysa birden karar degistirdi Siemens KG86PAWCON model dolabı cok begendi ve aldık ,insallah dogru bir secim olmustur bizim icin.

IMG_20250216_180608.jpg
IMG_20250216_180613.jpg
IMG_20250216_180625.jpg
IMG_20250216_180636.jpg

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,691
Bugun hanımla dolap almaya gittik ,hanım ustten donduruculu istiyordu boyu kisa diye kombi dolap aklında hic yoktu Samsung marka alacaktik bayide canlı olarak gorduk samsungu guzel dolap ,lg bosch siemens ve beko bayileride vardı hepsini gezdik hanıma ne olduysa birden karar degistirdi Siemens KG86PAWCON model dolabı cok begendi ve aldık ,insallah dogru bir secim olmustur bizim icin.

IMG_20250216_180608.jpg
IMG_20250216_180613.jpg
IMG_20250216_180625.jpg
IMG_20250216_180636.jpg
hayırlı olsun içine bu model sindiyse ses etme :kiskis

müsait olursan kompresör marka modelini paylaşabilir misin.

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
21 Mar 2021
684
Hayırlı olsun, kullandıkça eskimesin inşallah :hihi

İleride bir buzdolabı ihtiyacım olursa kapağını açmadan arkasını çevirip kompresörüne bakarım,,,

Elektrikçiye girdim elektrik bandı istedim, rengi ne olsun dedi, siyah dedim, baktım paketi yeni açıyor mutlusan marka. Dedim globe 3m yok mu, siyah kalmadı ondan dedi, elimde yeşil globe bantla dükkandan çıktım.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,691
Hayırlı olsun, kullandıkça eskimesin inşallah :hihi

İleride bir buzdolabı ihtiyacım olursa kapağını açmadan arkasını çevirip kompresörüne bakarım,,,

Elektrikçiye girdim elektrik bandı istedim, rengi ne olsun dedi, siyah dedim, baktım paketi yeni açıyor mutlusan marka. Dedim globe 3m yok mu, siyah kalmadı ondan dedi, elimde yeşil globe bantla dükkandan çıktım.
Globe sahteleri var :kiskis

P Çevrimdışı

Pascall35 

Aktif Üye
3 Haz 2020
193
44
hayırlı olsun içine bu model sindiyse ses etme :kiskis

müsait olursan kompresör marka modelini paylaşabilir misin.
Dolap bugun geldi ama malesef asansore sığma şansı yoktu merdivenlerden bir umut belki cikar diye dusunmustuk oda olmadi kolisiyle birlikte cok buyuk merdivenlerden donmesi imkansiz gibi birsey,apartmanin onumde kapaklari vs.sokup imza alip merdivenlerden cikarma secenegi sundular ama riskli oldugu icin asansor cagirmaya karar verdik dolap isi cumartesiye kaldı 😄

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
21 Mar 2021
684
Dolap bugun geldi ama malesef asansore sığma şansı yoktu merdivenlerden bir umut belki cikar diye dusunmustuk oda olmadi kolisiyle birlikte cok buyuk merdivenlerden donmesi imkansiz gibi birsey,apartmanin onumde kapaklari vs.sokup imza alip merdivenlerden cikarma secenegi sundular ama riskli oldugu icin asansor cagirmaya karar verdik dolap isi cumartesiye kaldı 😄
böyle durumda asansör bedeli kime ait oluyor?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,691
benim buzdolabı da asansöre enine sıfıra sıfır, derinliğine 5cm uzun geldiği için sığmayacaktı. Kabin içinde tutamakların sökünce 7cm kazandım :kiskis

P Çevrimdışı

Pascall35 

Aktif Üye
3 Haz 2020
193
44
benim buzdolabı da asansöre enine sıfıra sıfır, derinliğine 5cm uzun geldiği için sığmayacaktı. Kabin içinde tutamakların sökünce 7cm kazandım :kiskis
valla dunden beri elimde metre ile evde ve apartmanın icinde olcmedigim yer kalmadı 😄 bugun sevkiyata gelen arkadaslarinda onerisiyle salon balkonuna dolabi vinc ile alacagiz servis gelip kapaklari sokup balkon kapisi ve salon kapisindan gecirip mutfaga ulasacak insallah 😄 dolap kapaklari sokulunce derinligi 70cm dusuyor kapilarin genisligi 73 74 civari ,dar alanda kısa paslasmalar olacak biraz insallah kazasiz belasiz hallederiz.😆

Geri
Üst Alt