![Sırıtan yüz :grinning: 😀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
![Sırıtan yüz :grinning: 😀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
model ısmı su sekılde RT53DG7A14WWTR gozu kapalı alıyoruz o zamanRB serisini Vestel üretiyor bilginiz olsun. RT serisi samsung kendi üretimi.![]()
model ısmı su sekılde RT53DG7A14WWTR gozu kapalı alıyoruz o zamanRB serisini Vestel üretiyor bilginiz olsun. RT serisi samsung kendi üretimi.![]()
RT-RS serisi sorun çıkarmaz.![]()
model ısmı su sekılde RT53DG7A14WWTR gozu kapalı alıyoruz o zaman
Bugun hanımla dolap almaya gittik ,hanım ustten donduruculu istiyordu boyu kisa diye kombi dolap aklında hic yoktu Samsung marka alacaktik bayide canlı olarak gorduk samsungu guzel dolap ,lg bosch siemens ve beko bayileride vardı hepsini gezdik hanıma ne olduysa birden karar degistirdi Siemens KG86PAWCON model dolabı cok begendi ve aldık ,insallah dogru bir secim olmustur bizim icin.RT-RS serisi sorun çıkarmaz.
Yaptığım gözlemde
Genellikle üzerinden gelen defrost ısıtıcısı 3-4 yılında patlıyor. (değişimi basit)
Garantiden yeni takılan ısıtıcıya hiçbir şey olmuyor.
Garanti uzattırmayı unutma.
hayırlı olsun içine bu model sindiyse ses etmeBugun hanımla dolap almaya gittik ,hanım ustten donduruculu istiyordu boyu kisa diye kombi dolap aklında hic yoktu Samsung marka alacaktik bayide canlı olarak gorduk samsungu guzel dolap ,lg bosch siemens ve beko bayileride vardı hepsini gezdik hanıma ne olduysa birden karar degistirdi Siemens KG86PAWCON model dolabı cok begendi ve aldık ,insallah dogru bir secim olmustur bizim icin.
![]()
![]()
![]()
![]()
çarşamba günü getirecekler ,kurulum esnasında fırsat bulursam cekerim.hayırlı olsun içine bu model sindiyse ses etme
müsait olursan kompresör marka modelini paylaşabilir misin.
Globe sahteleri varHayırlı olsun, kullandıkça eskimesin inşallah
İleride bir buzdolabı ihtiyacım olursa kapağını açmadan arkasını çevirip kompresörüne bakarım,,,
Elektrikçiye girdim elektrik bandı istedim, rengi ne olsun dedi, siyah dedim, baktım paketi yeni açıyor mutlusan marka. Dedim globe 3m yok mu, siyah kalmadı ondan dedi, elimde yeşil globe bantla dükkandan çıktım.
Sahte globe ellerinde bulunsaydı siyah globe elimde çıkardım dükkandanGlobe sahteleri var![]()
Dolap bugun geldi ama malesef asansore sığma şansı yoktu merdivenlerden bir umut belki cikar diye dusunmustuk oda olmadi kolisiyle birlikte cok buyuk merdivenlerden donmesi imkansiz gibi birsey,apartmanin onumde kapaklari vs.sokup imza alip merdivenlerden cikarma secenegi sundular ama riskli oldugu icin asansor cagirmaya karar verdik dolap isi cumartesiye kaldıhayırlı olsun içine bu model sindiyse ses etme
müsait olursan kompresör marka modelini paylaşabilir misin.
böyle durumda asansör bedeli kime ait oluyor?Dolap bugun geldi ama malesef asansore sığma şansı yoktu merdivenlerden bir umut belki cikar diye dusunmustuk oda olmadi kolisiyle birlikte cok buyuk merdivenlerden donmesi imkansiz gibi birsey,apartmanin onumde kapaklari vs.sokup imza alip merdivenlerden cikarma secenegi sundular ama riskli oldugu icin asansor cagirmaya karar verdik dolap isi cumartesiye kaldı![]()
benim buzdolabı da asansöre enine sıfıra sıfır, derinliğine 5cm uzun geldiği için sığmayacaktı. Kabin içinde tutamakların sökünce 7cm kazandımDolap bugun geldi ama malesef asansore sığma şansı yoktu merdivenlerden bir umut belki cikar diye dusunmustuk oda olmadi kolisiyle birlikte cok buyuk merdivenlerden donmesi imkansiz gibi birsey,apartmanin onumde kapaklari vs.sokup imza alip merdivenlerden cikarma secenegi sundular ama riskli oldugu icin asansor cagirmaya karar verdik dolap isi cumartesiye kaldı![]()
valla dunden beri elimde metre ile evde ve apartmanın icinde olcmedigim yer kalmadıbenim buzdolabı da asansöre enine sıfıra sıfır, derinliğine 5cm uzun geldiği için sığmayacaktı. Kabin içinde tutamakların sökünce 7cm kazandım![]()