Beko 670561 EI ses sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Orkhon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Orkhon

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
Orkhon
Arkadaşlar merhaba. 1 hafta önce Beko 670561 ei model bir buzdolabı aldım. Çalışırken şıngırtı gibi bir ses çıkıyor. Servis normal olduğunu, inverter buzdolaplarında gaz akış sesi olduğunu söyledi. Elimden geldiğince video ile göstermeye çalıştım. Kulaklıkla dinlenirse ses daha net duyulabiliyor. Anlayan bilen arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Kapıları açınca ses duruyor mu ?
Kaynama sesine benziyor ama rahatsız edici

Hayır durmuyor. Bu ses sürekli yok ara ara oluyor. Genelde akşam saatlerinde nedense. Servisin dediği gibi gaz akış sesi değilmi bu?

Gaz kaynama sesi aynı şekilde gaz geçiş sesi de deniliyor. Akşam sessizlik olunca fark edilmesi de kolay oluyor sen benim dolabı duy o zaman anlarsın gerçek gaz kaynama sesini ☺️

Bu bir kusur mu hocam değişim talep edeyim mi sizce? Ses kafama takıldı ne zaman mutfağa girsem direkt kulağıma geliyor :gul

Bizde vardı bir dolap (şimdi köyde malzeme dolabım oldu) ,bir gün alt komşumuz bize oturmaya gelmişlerdi ,tam ağzından "gece ses" dedi ki ,ben hemen atıldım ,"kemal abi,size de geliyor mu dolabın sesi" dedim :)
Takıntı olduğu zaman ,bırakın mutfağa girmeyi ,diğer odadan da duyuluyor gibi geliyor kulağa :) ,neyse hadi sustum,muhabbete çevirmeyeyim konuyu :kiskis

Bir yerinde gevşeklik yoksa, soğutmada da bir sorun yoksa normaldir herhalde.
Bizim dolapta da buna benzer bir ses oluyor ama daha az. :alala
Bu sanki sarsılıyormuş gibi bir ses veriyor.

Merhaba benim de Arçelik marka buzdolabı buna benzer ses çıkarıyordu. Kaç kez servis geldi sorun yok dedi. Gerçekten rahatsız edici oluyor bir yerden sonra. En son kendim çektim arkasına baktım. Gösterdiğim boru titriyordu elimle bastırınca ses kesildi. Servis e WhatsApp dan gönderdim. servis sorun yok demeye devam etti ancak zorla getirttim geldiler düzelttiler.

IMG_20201208_073057.jpg

Son düzenleme:
Merhaba benimde Arçelik marka buzdolabı buna benzer ses çıkarıyordu. Kaç kez servis geldi sorun yok dedi. Gerçekten rahatsız edici oluyor bir yerden sonra. En son kendim çektim arkasına baktım. Gösterdiğim boru titriyordu elimle bastırınca ses kesildi. Servis e WhatsApp dan gönderdim. servis sorun yok demeye devam etti ancak zorla getirttim geldiler düzelttiler.

IMG_20201208_073057.jpg
Hemen ben de bakıyorum :)

Denedim fakat değişen birşey olmadı. Beko müşteri hizmetleri ile görüştüm sesin normal olduğunu fakat müşteri memnuniyeti için dolabı değiştireceklerini söylediler :)

Geri
Üst Alt