Beko 670561 EI ses sorunu

O Çevrimdışı

Orkhon

Yeni Üye
6 Ara 2020
8
47
Arkadaşlar merhaba. 1 hafta önce Beko 670561 ei model bir buzdolabı aldım. Çalışırken şıngırtı gibi bir ses çıkıyor. Servis normal olduğunu, inverter buzdolaplarında gaz akış sesi olduğunu söyledi. Elimden geldiğince video ile göstermeye çalıştım. Kulaklıkla dinlenirse ses daha net duyulabiliyor. Anlayan bilen arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

O Çevrimdışı

Orkhon

Yeni Üye
6 Ara 2020
8
47
Hayır durmuyor. Bu ses sürekli yok ara ara oluyor. Genelde akşam saatlerinde nedense. Servisin dediği gibi gaz akış sesi değilmi bu?

O Çevrimdışı

Orkhon

Yeni Üye
6 Ara 2020
8
47
Bu bir kusur mu hocam değişim talep edeyim mi sizce? Ses kafama takıldı ne zaman mutfağa girsem direkt kulağıma geliyor :gul

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bizde vardı bir dolap (şimdi köyde malzeme dolabım oldu) ,bir gün alt komşumuz bize oturmaya gelmişlerdi ,tam ağzından "gece ses" dedi ki ,ben hemen atıldım ,"kemal abi,size de geliyor mu dolabın sesi" dedim :)
Takıntı olduğu zaman ,bırakın mutfağa girmeyi ,diğer odadan da duyuluyor gibi geliyor kulağa :) ,neyse hadi sustum,muhabbete çevirmeyeyim konuyu :kiskis

Kisuke Urahara Çevrimdışı

Kisuke Urahara 

Aktif Üye
21 Mar 2019
434
Merhaba benim de Arçelik marka buzdolabı buna benzer ses çıkarıyordu. Kaç kez servis geldi sorun yok dedi. Gerçekten rahatsız edici oluyor bir yerden sonra. En son kendim çektim arkasına baktım. Gösterdiğim boru titriyordu elimle bastırınca ses kesildi. Servis e WhatsApp dan gönderdim. servis sorun yok demeye devam etti ancak zorla getirttim geldiler düzelttiler.

IMG_20201208_073057.jpg

Son düzenleme:
O Çevrimdışı

Orkhon

Yeni Üye
6 Ara 2020
8
47
Merhaba benimde Arçelik marka buzdolabı buna benzer ses çıkarıyordu. Kaç kez servis geldi sorun yok dedi. Gerçekten rahatsız edici oluyor bir yerden sonra. En son kendim çektim arkasına baktım. Gösterdiğim boru titriyordu elimle bastırınca ses kesildi. Servis e WhatsApp dan gönderdim. servis sorun yok demeye devam etti ancak zorla getirttim geldiler düzelttiler.

IMG_20201208_073057.jpg
Hemen ben de bakıyorum :)

Geri
Üst Alt