Çevrimdışı Helenmirren Tester Aktif Üye 7 Ocak 2018 471 24 Tem 2019 #15 Umut Barış' Alıntı: Bence bir şans verin derim, ilginizi çekiyorsa tabi. 2 Sezon PuhuTV'de mevcut zaten. Genişletmek için tıkla ... İzlemek için baştan başlamak gerek ama hikayesi güzel
Umut Barış' Alıntı: Bence bir şans verin derim, ilginizi çekiyorsa tabi. 2 Sezon PuhuTV'de mevcut zaten. Genişletmek için tıkla ... İzlemek için baştan başlamak gerek ama hikayesi güzel
Çevrimdışı BlackSea Emektar 3 Eki 2017 1,937 32 24 Tem 2019 #16 Umut Barış' Alıntı: Benim bildiğim söylentiler vardı ama paylaşımı görmedim, link verme imkanınız var mıdır? Genişletmek için tıkla ... Paylaşım yoktu. Netflix te eski bölümleri olduğu için bir ara ana ekranda gözüktü büyük olarak millette internette onu paylaştı Netflix e gelcek diye.
Umut Barış' Alıntı: Benim bildiğim söylentiler vardı ama paylaşımı görmedim, link verme imkanınız var mıdır? Genişletmek için tıkla ... Paylaşım yoktu. Netflix te eski bölümleri olduğu için bir ara ana ekranda gözüktü büyük olarak millette internette onu paylaştı Netflix e gelcek diye.
Çevrimdışı BlackSea Emektar 3 Eki 2017 1,937 32 24 Tem 2019 #17 Helenmirren' Alıntı: Hayatımda hiç izlemedim :/ Genişletmek için tıkla ... Ben komple 3 kere bitirdim yeni sezona hazırım ama harun yok oda olsaydı güzel olurdu.
Helenmirren' Alıntı: Hayatımda hiç izlemedim :/ Genişletmek için tıkla ... Ben komple 3 kere bitirdim yeni sezona hazırım ama harun yok oda olsaydı güzel olurdu.
Çevrimdışı Umut Barış VIPTop Poster Of Month 23 Kas 2017 20,945 24 Tem 2019 #18 Helenmirren' Alıntı: İzlemek için baştan başlamak gerek ama hikayesi güzel Genişletmek için tıkla ... İlk 2 sezonu var, yeni sezon 6 yıl sonra geliyor.
Helenmirren' Alıntı: İzlemek için baştan başlamak gerek ama hikayesi güzel Genişletmek için tıkla ... İlk 2 sezonu var, yeni sezon 6 yıl sonra geliyor.
Çevrimdışı aslihankosee Yeni Üye 6 Eyl 2019 10 32 6 Eyl 2019 #19 hiç izlemeyen biri olarak dışarıda bu kadar kitlesi olduğu için fikir sahibi olduğum dizi fragmanı bile izlemedim o oklakdar yani
hiç izlemeyen biri olarak dışarıda bu kadar kitlesi olduğu için fikir sahibi olduğum dizi fragmanı bile izlemedim o oklakdar yani