bebek telsizi önerisi

metin7 Çevrimdışı

metin7

Aktif Üye
29 Ara 2021
84
35
Dostlarım çok yakında baba oluyorum inşallah, hanım bebek telsizi istiyor, daha önce elime telsiz bile almadım. Normal telsiz alsak iş görür mü?

Amazonda bir tane ucuz yollu bir şey buldum, amaca hizmet eder mi? Önerilerinizi bekliyorum.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,701
bence gereksiz kullanımı sınırlı. iç mekan güvenlik kamerası alman daha doğru olur.
ayarladan haraket takibini açarsın bebek hareket ettiği anda telefonuna bildirim gelir. kamerada dahili hoparlör mevcut bebeğe seslenebilirsiniz

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,701
Alttaki şartlar oluştuğunda telefona bildirimi gönderebiliyor.

Screenshot_20250219_214110_Tapo.jpg

metin7 Çevrimdışı

metin7

Aktif Üye
29 Ara 2021
84
35
bence gereksiz kullanımı sınırlı. iç mekan güvenlik kamerası alman daha doğru olur.
ayarladan haraket takibini açarsın bebek hareket ettiği anda telefonuna bildirim gelir. kamerada dahili hoparlör mevcut bebeğe seslenebilirsiniz

Valla çok mantıklı geldi bu iş, hatta buna 7/24 bağlı bir tableti salonda bir yere koyup takibi yapılabilir mi sizce ?

P Çevrimdışı

Pascall35 

Aktif Üye
3 Haz 2020
194
44
bebek telsizinde cok yakinda ayni marka telsiz kullanan var ise dusuk bir ihtimal de olsa baskasinin sesi sizin telsizden gelebilir ,kiz kardesimin basina geldi hangi markaydi hatirlamiyorum .

Geri
Üst Alt