B
bydadaloglu
Aktif Üye
- 17 May 2020
- 73
- 43
Tüm forum arkadaşlarının ve İslam aleminin kurban bayramı mübarek olsun
tarık uğur ,adem diyor ki "tarık tv ekranında pastırma ve sucuğa baharat zammı yapıldı sakın pastırma sucuk alma" diyor ,sen okuyamayasın diye fotoyu tersten çekmiş ama iyiki ben varım da kolaylıkla çözdüm şifreyi
Abi bak bir şekilde mesaj yerine ulaştı amatarık uğur ,adem diyor ki "tarık tv ekranında pastırma ve sucuğa baharat zammı yapıldı sakın pastırma sucuk alma" diyor ,sen okuyamayasın diye fotoyu tersten çekmiş ama iyiki ben varım da kolaylıkla çözdüm şifreyi
Ben o şifreyi çözene kadar neler çektim bilsenAbi bak bir şekilde mesaj yerine ulaştı ama
Senin yokluğunda biz neler çektik sen bir bilsenBen o şifreyi çözene kadar neler çektim bilsen
Teşekkür ederim sevgili ademSenin yokluğunda biz neler çektik sen bir bilsen
Sefa geldin hoş geldin tekrar güzel abim
Sana da güzel kardeşimSağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram diliyorum..
Bu gün hanım bizim çooook eski bir komşumuzu aradı ,bayram tebriği için,ona "ibrahim abinin de bayramını kutluyoruz" dedi.ablamız hanıma "ibrahimi kaybettik 2 hafta önce "demiş ,çok üzüldük inanın.bir an durduk evde ,hiç konuşmadık.İbrahim abiyi muayene için hastaneye götürüyorlar ,orada (veya başka yerde)virüs kapıyor,3 gün içinde vefat ediyor.Yani çektiği hastalıktan değil de virüsten vefat ediyor.Çok üzüldük,anlatamam,gerçi konu bu değil ama sevgili BlackB böyle yazınca aklıma geldiği için yazdım,gerçekten önce sağlık,sonra huzur.Sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram diliyorum..
Bu illet en kısa sürede biter İnşallah. Yakın bir akrabamız da böyle oldu. Eve gelen misafirlerden bulaşmış, gelenler zaten grip gibiymiş. 1 hafta içinde olan oldu. Ne olur bu bayram daha dikkatli olalım.Bu gün hanım bizim çooook eski bir komşumuzu aradı ,bayram tebriği için,ona "ibrahim abinin de bayramını kutluyoruz" dedi.ablamız hanıma "ibrahimi kaybettik 2 hafta önce "demiş ,çok üzüldük inanın.bir an durduk evde ,hiç konuşmadık.İbrahim abiyi muayene için hastaneye götürüyorlar ,orada (veya başka yerde)virüs kapıyor,3 gün içinde vefat ediyor.Yani çektiği hastalıktan değil de virüsten vefat ediyor.Çok üzüldük,anlatamam,gerçi konu bu değil ama sevgili BlackB böyle yazınca aklıma geldiği için yazdım,gerçekten önce sağlık,sonra huzur.