Başka markanın uygulamasını kurmak

N Çevrimdışı

nctemiz

Aktif Üye
15 Ocak 2019
312
46
öncelerden sony telefonum varken hava durumu widgeti vardı.Hareketli olarak yağmur varsa gerçekmiş gibi bir görünüm veriyordu.Şimdiki telefonum lenovo bu uygulamanın o zamanki sürümünü buldum.Fakat sizin telefonunuza uygun değil gibi bir uyarı alıyorum.Acaba bu uygulamayı telefonuma nasıl yuklerim yada yükleyebilirmiyim.Ama rootlama istemiyorum

Anlayan arkadaşlar varda yardımlarınızı rica ederim.

E Çevrimdışı

Ertanpel 

Aktif Üye
9 Nis 2019
394
Uygulamanin desteklediği sürüm ile kendi Android surumunuzu kiyaslayiniz sorun buradan kaynaklanıyor %90

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Google playe yeni telefondan girdiğinde,adını hatırlıyorsan programı arattır,sendeki android sürümü için varsa yüklersin,genele bulup yüklüyor :ok

emreuguz Çevrimdışı

emreuguz

Aktif Üye
9 Nis 2019
149
37
Uygulama zaman içerisinde geliştirilmemiş olabilir, Widget diyorsun o zaman telefonla gelen bir özellik gibi kullanıyordun..
Sonradan yüklediysen ve şuanda google play de göremiyorsan yeni versiyonları çıkmamış olabilir, tam adını verirsen .apk dosyasını bulmaya çalışırım bir de apk dosyasında telefonuna kurmayı deneyebilirsin.. İyi günler.

N Çevrimdışı

nctemiz

Aktif Üye
15 Ocak 2019
312
46
Google playe yeni telefondan girdiğinde,adını hatırlıyorsan programı arattır,sendeki android sürümü için varsa yüklersin,genele bulup yüklüyor :ok
Yeni sürümünü kuruyorum.Ama eski sürüm çok güzeldi.Goruntusu çok hostu.Gunesli hava sanırsın ki gerçek güneşi kopyalamislar ?
Eski sürümü kurunca uyumlu değil diyor.Yokmudur kandirmacasi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Apk olarak internetten bulup yükleyebilirsiniz
Ah denemedim mi sürümü belli ama malesef

Uygulama zaman içerisinde geliştirilmemiş olabilir, Widget diyorsun o zaman telefonla gelen bir özellik gibi kullanıyordun..
Sonradan yüklediysen ve şuanda google play de göremiyorsan yeni versiyonları çıkmamış olabilir, tam adını verirsen .apk dosyasını bulmaya çalışırım bir de apk dosyasında telefonuna kurmayı deneyebilirsin.. İyi günler.
Bir site var orada tüm sürümleri mevcut ama işte kurulum sırasında Sina gelince uyumsuz diyor .

Bu yenisi
Screenshot_2019-04-11-00-14-09-304.jpg

Bu eski sürümü

Screenshot_2019-04-11-00-13-31-835.jpg

Son düzenleme:
emreuguz Çevrimdışı

emreuguz

Aktif Üye
9 Nis 2019
149
37
N nctemiz, apk olarak eski versiyonu kurmaya çalışırken bilinen yabancı kaynaklara izin ver diyor musun.. Telefonunun yönlendirdiği menüler üzerinden. apk yüklerken güvenlik için yüklemeye izin vermeyebiliyor bazen android...

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
"Var tabii de şimdi kim uğraşacak onunla" diyeceğimi düşünmüşündür mutlaka :) ama android program derlediğimden biliyorum (çooook eskilerden ) ,derlerken bir api seçip de derleniyor,yani derlerken seçilen apiyi, telefondaki android sürümünün desteklemesi gerekiyor ki çalışsın,yoksa "uyumsuz" hatası alınır,ama yine idiialı yazmayayım sevgili nctemiz,belki programı kıran olabilir :ok

F Çevrimdışı

flip-flop

Aktif Üye
2 Ağu 2018
337
Yeni sürümünü kuruyorum.Ama eski sürüm çok güzeldi.Goruntusu çok hostu.Gunesli hava sanırsın ki gerçek güneşi kopyalamislar ?

Ah denemedim mi sürümü belli ama malesef

Bir site var orada tüm sürümleri mevcut ama işte kurulum sırasında Sina gelince uyumsuz diyor .

Bu yenisi
Screenshot_2019-04-11-00-14-09-304.jpg

Bu eski sürümü

Screenshot_2019-04-11-00-13-31-835.jpg
Amaaaaan hocam bende bisey sandiydim... Şunu yukleyin daha buna bakmazsiniz :))

N Çevrimdışı

nctemiz

Aktif Üye
15 Ocak 2019
312
46
Aradiginiz program =>
Tamamdır bakıyorum.

Hiçbir şey onun gibi olamaz ????
İndiriyorum ?

"Var tabii de şimdi kim uğraşacak onunla" diyeceğimi düşünmüşündür mutlaka :) ama android program derlediğimden biliyorum (çooook eskilerden ) ,derlerken bir api seçip de derleniyor,yani derlerken seçilen apiyi, telefondaki android sürümünün desteklemesi gerekiyor ki çalışsın,yoksa "uyumsuz" hatası alınır,ama yine idiialı yazmayayım sevgili nctemiz,belki programı kıran olabilir :ok
Aynen abi belki birileri bu işten anlayan birileri çözmüştür işi ? o biriside buradadır dedim ??

Uygulama malesef çalışmıyor.Direk kendini kapatıyor.

Aradiginiz program =>
Kurdu fakat benim bahsettiğim uygulama değil ayarlarına baktım ama birşey göremedim.

Son düzenleme:
N Çevrimdışı

nctemiz

Aktif Üye
15 Ocak 2019
312
46
Abi bahsettiğim uygulamanın görüntüsü burada üstteki ilk resimdeki uygulama bahsettiğin gibi bu uygulamanın üst versiyonlara desteği yok galiba bulamıyorum.

Geri
Üst Alt