Kredi çekerken bankanın yaptığı abuk sabuk sigortaları hiç dert edinmeyin arkadaşlar , gidin kredinizi çekin , ne kadar sigorta yaparsa yapsın. Hatta ben kredi çıkacaksa varsa bir kaç sigorta daha yapıştır diyorum müşteri temsilcisine , yok abi hepsini yaptık zaten diyor ? neyse krediniz onaylandıkdan sonra çekin paranızı sonra aşağıda verdiğim linke girin edevletten yapın başvurunuzu , her sigorta için ayrı başvuru yapın daha sağlam olsun ? şu poliçe nolu ferdi kaza sigortamı yada aile sigortası her neyse , cayma hakkımı kullanıp iptal edilmesini ve iade ücretinin hesabıma yatırılmasını talep ediyorum deyin. 10 gün içinde hepsi iptal olup iadeler hesabınıza geçer ?
Hayat sigortası hariç diğer bütün sigortaları bu yolla iptal edebilirsiniz , bizzat ben ve bir kaç arkadaşıma daha bu yolla iptal ettirip paralarımızı geri aldık.
Bazı bankalar hayat Sigortasını iptal etmiyorlar diretiyorlar , hayat sigortası için size yazılı cevap gönderiyor. İşte kriterler uyan her hangi bir yerden yapılmış hayat sigortası getirirseniz ancak öyle iptal ederiz gibi bir yazı gönderiyorlar pdf olarak. İşte o yanıtıda aşağıda verdiğim linke tıklayarak , sigorta iptalini istediğinizi ama bankanın kabul etmediğini , sigortanın iptalini ve iade ücretinin hesabıma yatırılmasını talep ediyorum deyip başvurun. Size gelen yanıtıda evrak olarak göndermeyi unutmayın.