Babalar Günü için Dikiş Makinesi Tavsiyesi

L Çevrimdışı

Lithium

Yeni Üye
21 Şub 2019
41
31
Merhaba arkadaşlar babalar günü için aileme Dikiş Makinesi almak istiyorum. Pratik ve kolay bir alet olsun. Çok anlamıyorum ne tür bir özellik aramalıyım bilmiyorum ama Singer 1408 i beğenmişlerdi tabi iyi mi bilmiyorum. O tarzda birşey arıyorum. En fazla 400 TL verebiliriz. Yardım ederseniz sevinirim.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
babalar günü adı altında analara katkı sağlamış olabilir :)
belikde babası terzi veya hobi olarak kullanılıyor olabilir

H Çevrimdışı

halim

Yeni Üye
2 Haz 2018
39
44
Eğer yer sıkıntınız yok da aynı fiyatlara sanayi tipi ikinci el broter juki gibi bir tane al rahat rahat kullanırsın yaşadığınız yeri bilmiyorum bi araştırın derim

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
Hafif kullanımlar için singer iyidir. Ama kot pantolon paçası felan sert kalın kumaşlar kullanılacaksa sanayi tipi düz jukiden şaşmayın derim. Annem terzidir bilgisayarlı makinelerin kullanımı karışık ve biraz narindir der.

Son düzenleme:
L Çevrimdışı

Lithium

Yeni Üye
21 Şub 2019
41
31
Babalar gününde alınma sebebi tamamiyle indirime girme beklentisi :) gerçi babam sökükleri filan dikecekmiş ondan istiyor. Terziler çok para istiyor. Singer 1408 veya 1409 alacağım sanırım. 1409 da ekstra 2 fonksiyon daha varmış 20 TL daha pahalı. Ama pek yorumu yok bilemedim o yüzden.

Son düzenleme:
L Çevrimdışı

Lithium

Yeni Üye
21 Şub 2019
41
31
A101'de güzel bir indirim yakalayarak Singer Promise 1408 aldık. Umarım memnun kalırız.

C Çevrimdışı

Crysis

Kayıtsız / Doğrulanmamış
HAYIRLI OLSUN.GÜLE GÜLE KULLANIN.BENDE BİR BABAYIM TEBESSÜM ETTİM.AVATAR İSMİNİZİDE GÖRÜNCE YILLAR ÖNCE HAYRANI OLDUGUM
Amy Lee
EVANESCENCE AKLIMA GELDİ.?
HALA DİNLERİM.?

İYİ GECELER:cal:cal:cal:cal

Geri
Üst Alt