Azizler - 8 Ocak 2021'de Netflix'te

Umut Barış

Vip Üye
Puan 113
Çözümler 2
Umut Barış
Azizler, 8 Ocak 2021'de Netflix'te yayınlanacak.

Tekdüze yaşamından ve çevresindeki herkesten bunalan Aziz, saplanıp kaldığı kısır döngüden çıkmak için bir oyun oynamak zorunda.
Komik ve trajik bir kaçış hikâyesi.

Oyuncu Kadrosu;
  • Engin Günaydın
  • Haluk Bilginer
  • Binnur Kaya
  • Öner Erkan
  • İrem Sak
  • Fatih Artman
  • Gülçin Santırcıoğlu
  • İlker Aksum
  • Hülya Duyar
  • Göktuğ Yıldırım
  • Helin Kandemir

Tür : Komedi, kara mizah, drama.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Ekip güzel umarım 9 kere Leyla gibi çıkmaz.

O da kötü değildi bence.
Prodüksiyon gayet iyiydi, senaryo ve filmin türü biraz buna sebep oldu muhtemelen.
Recep İvedik'ten iyidir diyelim.:hihi

Gelsin bakalım sağlam kadro var

Leyla güzeldi aslında konu ve yorumlama farklıydı olaylarda biraz daha detaycılık ve merak uyandırıcı bir kaç sahne olsa daha iyi bir sonuç ortaya çıkabilir di bunda sitcom olmasının da payı olabilir belki

Vakit geçirmek için orta şeker bir film tadında ne öldürür ne güldürür geçip gidiyor

Engin Günaydın varsa tutar ben oyunculuğunu beğeniyorum. Avrupa yakasında oynamıştı

aile arasında tadında bir film çıkmadı henüz...10 kez izledim bıkmadım..tıpkı hababam sınıfı gibi...

Beklentimin kat kat altında kalan bir film oldu ne yazık ki :( Ama filmdeki çocuğa ne güldüm ya.

Gelsin bakalım sağlam kadro var

Leyla güzeldi aslında konu ve yorumlama farklıydı olaylarda biraz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
daha detaycılık ve merak uyandırıcı bir kaç sahne olsa daha iyi bir sonuç ortaya çıkabilir di bunda sitcom olmasının da payı olabilir belki

Vakit geçirmek için orta şeker bir film tadında ne öldürür ne güldürür geçip gidiyor
aynen öyle sadece vakit için

Geri
Üst Alt