osmanke
Süper Üye
- 13 Tem 2021
- 3,137
- 60
Başkanım yararlı olabildiysek ne mutlu bize forumun başarıları daim olsun inşallahBendeki liste bu şekilde
Başkanım yararlı olabildiysek ne mutlu bize forumun başarıları daim olsun inşallahBendeki liste bu şekilde
Bu sefer goll osmanke hocam güle güle kullanÜyelik için ayrıca teşekkür ederim eğer ihtiyacı olan arkadaşlar varsa benim hakkımı verebilirsin bizim çocukların üyeliği olduğu için onlardan yararlanıyorum ben sevgi ve saygılarımla.
teşekkürler yıldırım
bu tas banaydi sanirimEfendim tabii ki tebrik ederiz. Ama daha önce de bunu söylemiştim diye hatırlıyorum. Çok güzel bir forumuz. Üyelerimizle, yönetimle. Sota Başkan içinden geldi bir üyelik hediye edeyim hem de sürpriz olsun dedi, ama sanırım bu gidişle kimseye hediye edemeyecek.
Herkesin bedava olan herşeye koşarak gittiği bu günlerde birbirimizi düşünerek bir arada olan tüm forum üyelerine teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.
Hayır kesinlikle taş değildi. Gerçekten memnuniyeti ve keyfi belirtmek amacıyla yazdım. Dikkat ettiyseniz aynı talepte (Hediyenin devri) bulunan birçok üyemiz oldu. Lütfen kendinize haksızlık etmeyin. Tüm üyelerimiz harika.bu tas banaydi sanirim