Ayın en aktif üyeleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ekleme: Yönetim grubu (admin, moderatör)
En aktif üyeler alanında puanlamaya dahil edilmedi.

7. Sıradan girmişim listeye ? farkında bile değilim

17.sıradayım sevindim.

yaş ilerlese de ben zaten 19 gibi hissediyordum. 19. sıra bana yakıştı.

not: 19, 19 daha, ekle bir tane 19, ne yaptı, kırk mı yaptı? :nanik

2.not: la ben mesajı yazarken bir yaşıma daha girmişim. 20 oldum. bahçeli'nin ahı tuttu. :bilmiyom

bende @Domestos gibi YAŞımız geregi olarak okudum. @Adem Helvacı abimizin yazısı üzerine anlayabılıdık.
Başınız sağolsun. Allah mekanını cennet eylesin insallah. geride kalanlara sabırlar dilerim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

:ok@Sota başgan ellerine sağlık. yine güzelliklerle karşımızdasın:sirit
Yalnız değilmişim çok şükür.

İstatik bölümü hayırlı olsun.
Yasımız nedeniyle yaklaşık üç gündür aktif değilim gelen giden oluyor. Bir süre daha aktif olamayabilirim.

Başınız sağolsun Allah sabır versin

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

İstatik bölümü hayırlı olsun.
Yasımız nedeniyle yaklaşık üç gündür aktif değilim gelen giden oluyor. Bir süre daha aktif olamayabilirim.
Başınız sağolsun. Allah gani gani rahmet eylesin.

ben listede yokum galiba kendimi bulamadim listedeki üyeler numaralandirilmamis gördügüm kadariyla ilk sayfada sorun degilde ilerleyen sayfalarda kendinizi buldugunuzda toplam kacinci sirada oldugunuzu anlamak zor ( eger bulabilirsem tabi) arama cihazini kullandim ama direkt profilime yönlendirdi. listede kullanicilar numaralandirilsa ek olarak kendi profilimizde icinde bulundugumuz ayda kacinci sirada oldugumuzu görsek mesela " bu ayki en aktif üye siralamasinda su anda 25. siradasiniz" gibi birsey iyi olurdu. linktekli listede de kendi adimizi renkli ve vurgulanmis bicimde görebilmek daha hos olurdu diye kendimce bir tavsiyede bulunayim.
bunlar az geldiyse 1. siradaki üyenin fotografini sitenin girisine ayin elemani olarak asmayi da önerebilirim :haha

bu arada kayiplari olan herkese bas sagligi diliyorum.

@By_Trol Basınız sağ olsun Allah mekanini cennet etsin.

Cenaze kelimesi biraz kaba olduğu için yas yazmıştım üç gündür foruma giremeyince bakmak için kısa bir süre online oldum konuyu gördüm. Girememe nedenimi yazdım. Taziyeye gelenler var yazsaydım daha açık olurdu. Temennileriniz için teşekkür ederim. Dostlar sağ olsun.

Cenaze kelimesi biraz kaba olduğu için yas yazmıştım üç gündür foruma giremeyince bakmak için kısa bir süre online oldum konuyu gördüm. Girememe nedenimi yazdım. Taziyeye gelenler var yazsaydım daha açık olurdu. Temennileriniz için teşekkür ederim. Dostlar sağ olsun.
Abi basın sağolsun

Geri
Üst Alt