eyvallah akrep kardeşim biliyorum ama olacak işte yapacak birşey yok yolda oldu asfalt,ın azizliğine uğradık yol kenarını iyi kaplamamışlar iki yol ağzından karşıya geçerken banketle asfalt arasını düz kapatmamışlar tam,da yaya yoluna ayağımı atttım ama sol ayağım bu bozuk yere gelince döndü maalesef ne diyelim görünmez kaza dedikleri bu olsa gerek rabbim cümlemize sağlık,sıhhat versin inşallah.Sn.@osmanke kardeş geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.Aman dikkat bizim gibi nüfus kağıdı eskiyenlerin yara,kırık v.b. zor iyileşiyor.Tekrar geçmiş olsun.
İbrahim kardeşim iyi dileklerin için teşekkür ederim ama sende dikkat et bu virüs böyle başlıyor sizlere kondurmak istemem ama bir test yaptırsaydın keşke bizim sokakta bir komşumuz var 3 defa biontec oldu ama yinede bulaşmış bu gün aradılar haber verdiler kendisi çalışıyor çocukları,da çalışıyor haliyle bazılarında belli olmuyor taşıyıcı oluyor ama karşı tarafa bulaş oldumu birde hastalığı varsa allah yardımcısı olsun sende istersen tedbir amaçlı bir test yaptır ne olur,ne olmaz rabbim cümlemize şifalar versin inşallah.Geçmiş olsun ağabey ben de 3 gündür soğuk algınlığı ile cebeleşşiyorum
ilk 3 gün sonuclarda cikmiyor bende de cikmadi arkadasimda da cikmadi 3. biontechi yeni olmustu o da benden yakalandiİbrahim kardeşim iyi dileklerin için teşekkür ederim ama sende dikkat et bu virüs böyle başlıyor sizlere kondurmak istemem ama bir test yaptırsaydın keşke bizim sokakta bir komşumuz var 3 defa biontec oldu ama yinede bulaşmış bu gün aradılar haber verdiler kendisi çalışıyor çocukları,da çalışıyor haliyle bazılarında belli olmuyor taşıyıcı oluyor ama karşı tarafa bulaş oldumu birde hastalığı varsa allah yardımcısı olsun sende istersen tedbir amaçlı bir test yaptır ne olur,ne olmaz rabbim cümlemize şifalar versin inşallah.
Dün test yaptırdım ve muayene oldum. Hamdolsun bir şey çıkmadı. Lakin soğuk algınlığına yakalanmışım doktor bir tane ilaç verdi. Suyun içine katıp eriyince içiyorsun dünden beri kullanıyorum bir faydası olmadı.İbrahim kardeşim iyi dileklerin için teşekkür ederim ama sende dikkat et bu virüs böyle başlıyor sizlere kondurmak istemem ama bir test yaptırsaydın keşke bizim sokakta bir komşumuz var 3 defa biontec oldu ama yinede bulaşmış bu gün aradılar haber verdiler kendisi çalışıyor çocukları,da çalışıyor haliyle bazılarında belli olmuyor taşıyıcı oluyor ama karşı tarafa bulaş oldumu birde hastalığı varsa allah yardımcısı olsun sende istersen tedbir amaçlı bir test yaptır ne olur,ne olmaz rabbim cümlemize şifalar versin inşallah.