Axen AX40DAB1705 ve VESTEL 40FB5050

L Çevrimdışı

LLuvia

Yeni Üye
15 Mar 2018
22
Axen AX40DAB1705 ile VESTEL 40FB5050 arasında kararsız kaldım. Smart ve uydu alıcısı benim için önemli değil. Android TV box ile kullanacağım. Aralarında 300 TL gibi bir fark mevcut. Hangisini secmeliyim ? Genellikle yatarken film , dizi , maç izlemek istiyorum..

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
İkisi de oldukça vasat ürünlerdir. Özellikle Vestel in 5050 serileri, tv üretmiş olmak için üretilen modellerdir. Axen tarzı bir tv alacaksanız onun yerine CMO panelli AWOX tercih ertmeniz bana daha makul gibi geliyor. yine de karar sizindir elbette. :ok

L Çevrimdışı

LLuvia

Yeni Üye
15 Mar 2018
22
Üstadım , onerebileceginiz bir model var mıdır ? Fiyat üst limit 1800 olmak şartıyla.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Üstadım , onerebileceginiz bir model var mıdır ? Fiyat üst limit 1800 olmak şartıyla.

43109 olan serisinde bazen kendi kendine kanal listesi siliyor lakin bunun dışındaki hiç bir modelinde kronik veya epidemik hiçbir sorununu görmedim ben.

AWOX olması şıu avantajı sağlar, en azından kontrol edebildiğimiz bir marka. Yarın en ufak sorun yaşasanız bir şekilde detsek olur, sorunu çözmeye çalışırız. Diğer markalardaki sorun çözme olasılık yüzdesi daha düşük kalır. Ancak öyle ultra mega özellikleri olan bir tv değildir bunu mutlaka belirtmiş olayım.

Bu koşullarda 40102 modeli 1400 1500TL bantları, CMO paneli, Keskin renkleri ve yüksek kontrastı ile sizi tatmin edecektir diye düşünürüm lakin yan açılardan renk solması yağacağını lütfen unutmayınız.

Kaldı ki bu renk solmasını zaten axen ve vestelde de yapacaktı.

Bu anlamda eğer yan açılardan tv izlemek sizin için önemli bir durum ise, o zaman IPS panel teknolojisine sahip ürünler bakmalıyız. :ok

C Çevrimdışı

CanMurat 

Aktif Üye
26 Eki 2018
263
43109 olan serisinde bazen kendi kendine kanal listesi siliyor lakin bunun dışındaki hiç bir modelinde kronik veya epidemik hiçbir sorununu görmedim ben.

AWOX olması şıu avantajı sağlar, en azından kontrol edebildiğimiz bir marka. Yarın en ufak sorun yaşasanız bir şekilde detsek olur, sorunu çözmeye çalışırız. Diğer markalardaki sorun çözme olasılık yüzdesi daha düşük kalır. Ancak öyle ultra mega özellikleri olan bir tv değildir bunu mutlaka belirtmiş olayım.

Bu koşullarda 40102 modeli 1400 1500TL bantları, CMO paneli, Keskin renkleri ve yüksek kontrastı ile sizi tatmin edecektir diye düşünürüm lakin yan açılardan renk solması yağacağını lütfen unutmayınız.

Bu anlamda eğer yan açılardan tv izlemek sizin için önemli bir durum ise, o zaman IPS panel teknolojisine sahip ürünler bakmalıyız. :ok
Adem Helvacı Ado ne güzel liste dışına çıkıyorsun; aradığımız şey: Hesaplayamadığımız alternatifler. Smart olmayan FHD'ler için konu açmış bulunmaktayız. Ben de arkadaşımızın ihtiyacıyla benzer özelliklerde, 48-50inç, smart özelliği olmayan, İPS panelli, fhd arayışı içerisindeyim. Regal 49R4020F ile ilgili fikrinizi ve alternatiflerinizi merak ediyorum.Konudaki son soruyla desteklerinizi bekliyoruz:
https://tavsiyeforumu.com/konu/fhd-...tavsiye-edecek-olanlar.2788/page-2#post-59102
Açılışa bekledik, davetiye gönderdik, gelin kurdeleyi kesin, gruba girelim hep beraber dedik; gelmediniz.

L Çevrimdışı

LLuvia

Yeni Üye
15 Mar 2018
22

Çok teşekkür ediyorum abi verdiğin tavsiyeler için :) Sizin düşüncelerinizi öğrenene kadar AWOX ' a çok ön yargılıydım. AWOX almaya karar verdim :) Bu arada televizyonu sadece tam karşısından izleyeceğim. O yüzden solma konusu söz konusu olmayacaktır.. Tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum..

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Çok teşekkür ediyorum abi verdiğin tavsiyeler için :) Sizin düşüncelerinizi öğrenene kadar AWOX ' a çok ön yargılıydım. AWOX almaya karar verdim :) Bu arada televizyonu sadece tam karşısından izleyeceğim. O yüzden solma konusu söz konusu olmayacaktır.. Tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum..
O zaman şimdiden hayırlısı olsun. En ufak sorun yaşarsanız lütfen benimle irtibat kurun :ok

Geri
Üst Alt