Dah önce bağlanıyormuydu acaba ,çözümü bildiğimden değil de öğrenmek için sordumYahu aynı problem bende de var , Bilgisayarım Lenovo Y520 ne yaptıysam olmadı . Bağlantı başarısız diyor . Windows 10 u tekrar en güncel versiyonunu yükledim driverlar eski yeni me varsa denedim olmuyor. Bilgisayarım kesinlikle miracast destekliyor. Tüm ayarlarını da yaptım. Başka tv de oluyor bunda olmuyor arkadaş. Lütfen çözün şu işi.
Önceden pek evde durup deneme fırsatım olmamıştı evde vakit geçirmeye bağladığım için uğraştım ama ne yazık ki olmuyor. Hani telefonun YouTube uygulamasından bile TV ye gönderemiyorumDah önce bağlanıyormuydu acaba ,çözümü bildiğimden değil de öğrenmek için sordum
Dehşeti(!) yaşayan birisi olarak ,fikri alıncak ilk kişilerden birisinBu awox'un herşeyi sorun........
İnanın hakikaten şaka değil... Hayatımda böyle bir şey ne duydum ne gördüm. Ve dehşeti bizzat ben yaşadım tabiki ??????Dehşeti(!) yaşayan birisi olarak ,fikri alıncak ilk kişilerden birisin
Güncellemeden önce de sonra da çalışmıyor hocam bende .Dah önce bağlanıyormuydu acaba ,çözümü bildiğimden değil de öğrenmek için sordum
Eski güncellemeyi tekrar yükleyebilirsiniz hocam çalışıyorsa ben yeni sürümü beğenmediğim için eski sürümü geri yükledim Adem hocamın konusundanevet arkadaşlar ben 1 yıldır kullanıyorum u5600str tv yi bu son yazılım gelmeden once miracast çalışıyordu ben hem laptop hemde telefondan görüntüyü tv ye aktarabiliyordum , ancak yeni yazılım geldiğinde uzun süre yüklemedim , ama her açtığımda ekrana güncel yazılım var mesajı gelip duruyorken rahatsız olmaya başladım ve yeni yazılımı yükledim keşke yüklemeseydim şimdi miracast çalışmıyor youtube gitti play store gitti , youtube smart yükledim o da sürekli güncelleme var diyor tamam dediğimde hata oluştu deyip kapatıyor yeni yazılımları yeni umutlarla beklemekten başka çaremiz yok
Güncellemeden önce de sonra da çalışmıyor hocam bende .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Eski güncellemeyi tekrar yükleyebilirsiniz hocam çalışıyorsa ben yeni sürümü beğenmediğim için eski sürümü geri yükledim Adem hocamın konusundan
Yazılımı bulan oldu mu acaba?