Awox U5000STR vs Vestel 49UD8460

awox u5600str bi yorum lütfen @Ado iptv izleyecem android olması cezbediyor

merhaba

forum dışı link vermekte bir sorun yok ise burada bir kullanıcı Awox-u5000str'yi O.C. yapmış sonuçlardan gayet memnun ;

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

bir göz atmakta fayda var derim.

merhaba

forum dışı link vermekte bir sorun yok ise burada bir kullanıcı Awox-u5000str'yi O.C. yapmış sonuçlardan gayet memnun ;

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

bir göz atmakta fayda var derim.
Bende awox un 5600 str modelini araştırıyorum kararsız kaldım alıp almamakta.paneli nedir acaba?bu modelde smartta androidmiş

awox u5600str kimse de yokmu inceleyen alacam bir türlü yorum bulamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Ado

Son düzenleme:
Ben Awox fabrikasının olduğu yerde Tekirdağ/Çerkezköy de oturuyorum. Awox eskiden Seikon marka olarak üretiliyordu. O marka battı ve isim değişikliğine gidildi. Bir arkadaşım orada çalışıyordu ve tamda televizyon bölümündeydi. Sorduğumda bütün eski parçaları hurdaları hep televizyonlarda kullanıyorlar diyordu. O zaman smart tv üretmiyordu. Şuan adı değişti ve TECTONE Awox olarak devam ediyor. Şimdiki kalitesi kullandığı malzeme ve işçiliği ne kadar iyidir bilemiyorum kötülemekte istemiyorum ama gerçekleride söyleyip uyarmak görevimizdir. Kullananlar varsa en iyi cevabı onlar verecektir aslında.

İşte 55u5600str nin incelemesi...

İşte 55u5600str nin incelemesi...

Gayet başarılı duruyor aslında ama Android uzun kullanımda nasıl bir performans gösterir acaba. Android kullandıkça şişen bi yapıya sahip. Tabi bunu bu tv için değil tüm genel tvler için söylüyorum.

Geri
Üst Alt