Awox U3200STR - 3282 - S3282YK2 - KPA-3290 Arasındaki Farklar

U Çevrimdışı

UmutTR

Yeni Üye
27 Eki 2019
4
Merhaba arkadaşlar.
N11 üzerinden TV satın alacağım. Awox'un 32 inç boyutunda 4-5 modeline denk geldim. Ürün açıklamalarına pek güvenemedim, o nedenle size sormak istedim.

Bu modellerin arasında özellik olarak ne farklar var? Dahili uydu alıcılı bir model arıyorum. Kafamdaki model U3200STR, ancak bazı yorumlarda gördüğüm kadarıyla uydu kanal listesinin kendi kendine değişmesi sorunu varmış (Muhtemelen TKGS nedeniyle) . Birkaç kişi servis menüsünden Hotel Mode'u kapatınca sorunun düzeldiğini yazmış ama bazı kişilerde yine de düzelmemiş. Bu sorun hala devam ediyor mu?

Başlıkta yazdığım diğer modellerde dahili uydu alıcısı bulunuyor mu? "3282'de dahili uydu alıcısı yok ancak 3282 plus modelinde harici uydu alıcısıyla beraber geliyor ve sadece o uydu alıcısıyla kullanılabiliyor" şeklinde anlatım yapan bir video görmüştüm. Bu doğru mu ve S3282YK2 ile bu modellerin aralarında bir fark var mı?

Son olarak KPA-3290 modeli hakkında bir bilgiye ulaşamadım. Bu modeli kullanan var mı?

U Çevrimdışı

UmutTR

Yeni Üye
27 Eki 2019
4
Ufak bir ekleme daha.. Az önce PAN-3282 ve 3282ST modelleriyle de karşılaştım. N11'deki bir satıcıyla PAN-3282 hakkında mesajlaştım ve bu modelde dahili uydu alıcısı olduğunu söyledi. Toplamda 6 model oldu:

U3200STR
3282
3282ST
PAN-3282
S3282YK
KPA-3290

Bu 6 modeldeki donanımsal farkları tam olarak açıklayabilecek var mı acaba?

Moderatör tarafında düzenlendi:
U Çevrimdışı

UmutTR

Yeni Üye
27 Eki 2019
4
Sanırım kimsenin bilgisi yok. Bu arada "Jasper 2020" adında bir modelle daha karşılaştım. Toplam model sayısı 7'ye yükseldi.
Özellik farkından vazgeçtim, en azından kanal listesinin kendi kendine değişmesi sorununun çözülüp çözülmediği hakkında bilgisi olan var mı acaba? 1 aydır Avox'u araştırıyorum ama sırf bu sorun yüzünden çok kararsız kaldım.

Geri
Üst Alt