T Çevrimdışı tosunusta Yeni Üye 8 Ağu 2023 2 44 8 Ağu 2023 #1 Selam arkadaşlar 49" awox tv kartim bozulmustu internetten çikma birtane buldum taktim çalisti fakat menu rusça nasil türkçe yaparim Kart Tp.vst59.p75
Selam arkadaşlar 49" awox tv kartim bozulmustu internetten çikma birtane buldum taktim çalisti fakat menu rusça nasil türkçe yaparim Kart Tp.vst59.p75
Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 19,772 8 Ağu 2023 #2 awox yazımları ne yazik ki erişimimiz yok. forumdaki ustalardan bu mesajı gören olursa yardım etmelerini bekleyeceksiniz.
awox yazımları ne yazik ki erişimimiz yok. forumdaki ustalardan bu mesajı gören olursa yardım etmelerini bekleyeceksiniz.
T Çevrimdışı TC Yıldırım Kayıtsız / Doğrulanmamış 8 Ağu 2023 #3 Menü üzerinden dil değişikliği yapılır tele google çeviri kur resimli çeviri yap kolay bulursun ilgili yeri
Menü üzerinden dil değişikliği yapılır tele google çeviri kur resimli çeviri yap kolay bulursun ilgili yeri
T Çevrimdışı tosunusta Yeni Üye 8 Ağu 2023 2 44 8 Ağu 2023 #4 TC Yıldırım' Alıntı: Menü üzerinden dil değişikliği yapılır tele google çeviri kur resimli çeviri yap kolay bulursun ilgili yeri Genişletmek için tıkla ... Tesekkürler dedigin gibi oldu ben zor olani denemisim servis menüden yapmaya ugrasiyordum ;)
TC Yıldırım' Alıntı: Menü üzerinden dil değişikliği yapılır tele google çeviri kur resimli çeviri yap kolay bulursun ilgili yeri Genişletmek için tıkla ... Tesekkürler dedigin gibi oldu ben zor olani denemisim servis menüden yapmaya ugrasiyordum ;)