Awox tv ekranda çizgi sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ckoca48
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ckoca48

Aktif Üye
Puan 43
Çözümler 0
ckoca48
Merhabalar
Bugun fark ettim ekranda çizgi var bu garanti kapsamına girer mi acaba çözüm ne olabilir.
@Adem Helvacı abi sen bilirsin ;D

20201120_235557.jpg

Son düzenleme:
Bir ihtimal bu netflix baslarken N yazıyor sonra renklere ayrılıyor ya. O bende çıkmıyor bu şekilde bir görüntü mü veriyor acaba çünkü boydan değil 16:9 şeklinde çıkıyor bu çizgiler

Bir ihtimal bu netflix baslarken N yazıyor sonra renklere ayrılıyor ya. O bende çıkmıyor bu şekilde bir görüntü mü veriyor acaba çünkü boydan değil 16:9 şeklinde çıkıyor bu çizgiler
Dikkatimi çekti ,zaten ondan "ne dersiniz" diye yazdım ,boş ekranda-mesela farklı sinyal girişinde de oluyormu acaba ?

Görünüşe göre ya Tcon sürmüyor, Y ada panel yenileme yapmayı bırakmış.

Sıvı teması, darbe vs olmadıktan sonra garantiye neden girmesin ki?

Orijinal kutusu duruyordur umarım. Direkt fabrikaya gider bu tv. Muhtemelen 30 gün de gelmez :)

Görünüşe göre ya Tcon sürmüyor, Y ada panel yenileme yapmayı bırakmış.

Sıvı teması, darbe vs olmadıktan sonra garantiye neden girmesin ki?

Orijinal kutusu duruyordur umarım. Direkt fabrikaya gider bu tv. Muhtemelen 30 gün de gelmez :)
Abi sağlık sorunlarından çok fırsat bulamadım bile izlemeye zaten yetkili kurulum servisini sen yaptın :d kutusu da duruyor

Abi sağlık sorunlarından çok fırsat bulamadım bile izlemeye zaten yetkili kurulum servisini sen yaptın :) kutusu da duruyor
Kutusu duruyorsa sorun yok, Güzelce paketler, güvenlik tedbirlerini alır yollarız :ok

Garanti kapsamına girer.. Fabrikaya gider gelir inşallah kısa zamanda hallolur. Macera yaşamazsınız... ?

awox tni letkoya ver sat birdaha yaklaşma ben sattım vestel awox markalardan uzak dur

Geri
Üst Alt