Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Merhabalar Adem hocam bir kaç tane ben yazayım.
1. Ürünleriniz muadil olanlara nazaran fiyat olarak uygun. Sorunlu yada ikinci el parçalar mı kullanıyorsunuz bunun sebebi nedir.
2. Ürün yazılımları yurt dışında mı yazılıyor. Firmanızda yada ücret karşılığı yazılım yaptıracağınız yazılım grubunuz var mı ? Mesela android olması sebebiyle u5600str modeline yazılım desteği devam edecek mi ?
3. Smart olan tüm TV lerinizde Netflix yazılımını anlaşma yapıp 4k desteğiyle vermeyi düşünüyormusunuz.
4. Ben aldım ( u5600str ) sonraki üretimler için belki hoparlör çok kötü daha kaliteli bir hoparlör ile değiştirmeyi düşünürmüsünüz ayrıca maliyeti çok artırmayacak ise klavyeli bir kumanda ile satın bence tavsiye
Adem hocam size ve müdür beye selamlar.
Diyerek yazmıştım ama arkadaş diğer konuda işi çözdüğünü belirtmiş:Ben kullanmıyorum ama illaki "yazılım" diyorum,mesela bir konuda bir arkadaş 2günlük tvsine güncelleme gelmiş,güncellenmiş ama sanki bir problem var gibi,şimdi tvsi açılmıyormuş,hani kişi kendisi yapsa anlarım da,tv OTA güncelleme yapmış sevgili adem,yani "yazılım"da ısrar ediyorum ben şahsen ,yani yazılım işini iyi yapsınlar,gerisi zaten elektronik iş,kolay
Zaten fhd değilmi ki sevgili umutAndroid TV ailesine bir de FHD bir model ekleseler güzel olur diye düşünüyorum.
Android tvlerinin 4k olması lazım..Zaten fhd değilmi ki sevgili umut
Hımm,anladım ,yani android-hd olunca fiyat daha da düşecek ozamanAndroid tvlerinin 4k olması lazım..
Hımm,anladım ,yani android-hd olunca fiyat daha da düşecek ozaman
4K içerikler az daha yaygınlaşsın, o zaman 4K alınır derim.